Miért szeretik a férfiak orálisan kényeztetni a barátnőjüket?

A köztudatban leginkább az él, hogy a férfiak csak kapni szeretik az orális kényeztetést. Meglepődnétek, hogy mennyi férfi imádja izgatni a nyelvével a párját!

Miért szeretik a férfiak orálisan kényeztetni a barátnőjüket?

A férfiakról javarészt az a hír járja, hogy kifejezetten önzőek tudnak lenni, ha a szexről van szó.  Pedig a férfiak nem csak kapni szeretik az orális kényeztetést, hanem adni is. Ennek több oka is van, ezeket szedtük most nektek össze!

1. Elnyújtja az orgazmust

Maga a szex, ha a behatolásra gondolunk, nem mindig sikerül olyan hosszúra, mint azt szeretnénk. Ha órákon keresztüli szeretkezésről beszélünk, az nem feltétlen a behatolás részét jelenti, hanem az előtte történő, hosszúra nyúló előjátékot is. 

2. Hozzásegit ahhoz, hogy egyszerre menjetek el

A szex nem egy sport, sokkal inkább csapatjáték. Nem az a cél, hogy ki élvez el hamarabb, hanem hogy mindkét fél legalább annyira élvezze az együttlétet, mint a másik. Ha orális szexszel indít a férfi, akkor jóval nagyobb arra az esély, hogy egyszerre jöjjön a kielégülés.

3. Erősíti a kapcsolatot

Maga az orális szex egy rendkívül intim tevékenység, melyet az ember azért nem ad és nem vár el mindenkitől.  Ha viszont eljutottatok odáig a kapcsolatotokban, hogy megbíztok feltétel nélkül a másikban, akkor nagyon jó végkifejlet lehet a bizalom kiépítéséhez.