Miért olyan izgalmas a BDSM?

A BDSM nem más, mint a szadomazo játékok világa. De miért is izgalmas ez sokak számára?

Miért olyan izgalmas a BDSM?

Maga a BDSM nem más, mint a dominancia, alárendeltség, és kötözős játékok szexuális egyvelege. Elég sokan ki is próbálták már, ráadásul sokaknál ez mindennapos dolog. De mi az oka annak, hogy valaki élvezi a minimális fájdalmat és a kiszolgáltatottságot?

Elsőkörben gyermekkori traumával szokták azonosítani, amikor valaki azt élvezi, hogy megalázzák. Tény és való, hogy sokan vannak így, de nem ez a jellemző. A BDSM egy  viszonylag régi műfaja a szexnek, mégis igazándiból most éli fénykorát. Elég csak a pornófilmekre gondolni, minden harmadikban ki van kötözve valamelyik fél, a másik pedig lelkesen csapkodja egy ostorral. Maga a fájdalom érzése ilyenkor teljesen mást vált ki, mint amikor nem vagyunk izgalmi állapotban. Valakit igenis az csigáz fel, ha tudja, hogy most ő irányít, és azt tehet a másikkal, amit csak akar. Azért is halkan megjegyezném, hogy ennek kölcsönösnek kell lennie, mindkét félnek akarnia kell, és lefixálni, hogy mi az ami belefér, és mi az, ami nem. 

Valljuk be, hogy mi is fantáziáltunk már szexi betörőről, aki csak ránk veti magát, vagy arról, hogy kikötözzük a párunkat, és figyeljük, hogy egyes érintéseink mit váltanak ki belőle. Ez persze az enyhe domina, amiről most írtunk, második részben a durvábbik eseteket taglaljuk.