Miért lehetünk hálásak a férjünknek?

Egy idő után természetesnek veszünk dolgokat, most összeszedtük, hogy miért lehetünk nekik hálásak!

Miért lehetünk hálásak a férjünknek?

A házasságban és a párkapcsolatban egy idő után természetesnek veszünk dolgokat, a párunk tetteit, kedves szavait. Sőt, ha ezeket nem kapjuk meg, akkor hajlamosak vagyunk kérdőre vonni. Pár pontot összeszedtünk ezzel kapcsolatban.

1. Tettekben mutatja ki a szeretét.

Ha a férfi nem csak mondogatja, hogy szeret, hanem tettekben is kifejezi az érzelmeit, az nagyon sokat jelent a nő lelkének. Ilyen apró dolgok lehetnek a mindennapokban, ha mondjuk ágyba viszi reggel a kávét, vagy ha csak spontán kérés nélkül elmosogat. Tudja ő is, hogy ezek nem kötelező dolgok, de azért teszi, hogy a mi dolgunkat könnyítse.

2. Mellénk bújva alszik.

Lehet, hogy néha horkol, és ez bennünket rettentő módon idegesít, de ha úgy alszik el, hogy közbe hozzánk bújik, és nem az ágy másik végére húzódik el, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nem csak mondja, hogy szeret, hanem úgy is van.

3. Megteszi azokat a dolgokat, melyekről tudja, hogy mi nők utáljuk.

Ha mondjuk utálunk várakozni valahol, vagy csak szimplán bevásárolni, és ő zokszó nélkül megteszi, akkor nyert ügyünk van. Ennek az oka nagyon egyszerű: nem akar bennünket kellemetlen helyzetbe hozni, neki viszont nem esik nehezére fél órán keresztül a postán várni egy csekkbefizetésre.

4. Ha feszültek vagyunk, akkor próbál megnyugtatni.

Ezt nem azért teszi, mert a házisárkányt vissza akarja változtatni a tündéri feleségévé, egyszerűen csak nem szeretné, ha mi rosszul éreznénk magunkat, ugyanis ez őt is ugyanúgy bántja. Ilyenkor egy jó férj jön, megölel, és megpróbál megvigasztalni, jó kedvre deríteni.

Ezekből is látszik, hogy nem csak a sok kimondott "szeretlek"-kel lehet kifejezni az érzelmeinket, hanem tettekkel is, melyek néha talán fontosabbak.