Miért jobb egy szeretővel a szex ?

Köztudott, hogy rengetegen tartanak szeretőt. De vajon tényleg ennyivel jobban teljesítenek a szeretők, mint otthon a másik fél?

Miért jobb egy szeretővel a szex ?

Mi az oka annak, hogy a férfiak és a nők is kitekintgetnek a meglévő, látszólag jól működő kapcsolatukból. A nők inkább a törődés hiánya miatt, az érzelmi, lelki szükségleteinek a kiegészítésére keresnek valakit, akiktől megkapják a kellő intimitást. A férfiak viszont kifejezetten a szex miatt lépnek félre, hogy vágyaik ki legyenek elégítve.

Sokan többek között azért tartanak szeretőt, mert általában egy kapcsolatban - főleg ha megszületik a gyermek - a nők kevésbé kívánják a szexet, bennük már megszelídült a vágy, és ha szeretik a párjukat, olyan izgalmakra vágynak mint a franciázás, nem fogják erre megkérni a feleségüket, hiszen neki ott van a háztartás, a gyerek, a munka, estére pedig nagyon elfáradnak. Meg lehet hogy nem is lenne hajlandó erre.

Ellenben a szeretővel a hancúrozás vad és élménydús lehet, nem kell vele lelki életet élni. Ebben a kapcsolatban valójában a tűz, a vad vágyak, az erotika, és az extázis uralkodik. A férfi vadászó típus, igazi ösztönlény, a vágyai beteljesülése hajtja. Egy jó szeretővel kiélheti vad vágyait, buja elképzeléseit, és utána megnyugodva, kielégülve és mintha mi sem történt volna úgy megy haza a családi fészekbe. Egy szeretőt meg mernek kérni, hogy esetleg különleges vágyaikat is kiélhessék, erről otthon sokszor szó sem lehet.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Meg kell szervezni mindent, hogy ne bukjanak le, hogy hova mehetnek. A szeretővel szinte vad orgiát tudnak átélni, és mivel tudják hogy tilosban járnak még talán érdekesebbé is válnak a vad vágyak csatái. Egy szeretõ lehet egy alkalomra kell, de előfordulhat, hogy  tartós marad ez a szexuális kapcsolat. Ha a férfi megunja, le is cserélheti. De az is megesik néha, hogy tartós kapcsolatot szeretnének kialakítani egymással.