Miért jó egy bonyolult nővel együtt járni?

Szerencsés az a férfi, akinek erre lehetősége van..

Miért jó egy bonyolult nővel együtt járni?

A bonyolult jelzőt sokan negatívumként fogjuk fel, pedig a nők esetében cseppet sem az. Egy ilyen jellemmel megáldott nő egyszerre szenvedélyes, izgalmas és érzelmes.

Ezek a típusú hölgyek azok, akik mellett sosem unalmas az élet, hiszen mindig új őrültségekkel állnak elő, tele vannak ötletekkel és tervekkel, és nem utolsósorban rejtélyekkel. Pont ez a kiismerhetetlensége teszi őt vonzóvá és érdekessé, mellette kizárt, hogy valaha is ellaposodik egy kapcsolat. 

Plusz pont, hogy egy ilyen típusú nő kegyetlenül őszinte, ez annak is köszönhető, hogy a természetéből adódóan meg van benne az a bátorság, hogy ki merje mondani, amit gondol. Talán ez lehet a fő oka annak, hogy intenzív párkapcsolatok jellemzik a magánéletüket. Hátránya is van, méghozzá az, hogy elkerülhetetlenek a sűrű veszekedések.

Pont emiatt csak egy igazán erős személyiséggel rendelkező férfi képes ezt elfogadni és jól érezni magát, hiszen így alakul ki az egyensúly. Természetesen nem mindig fognak egyet érteni, de cserébe mindig őszinték lehetnek a másikkal és nem kell füllentésektől tartani.