Miért izgalmasabbak a nős pasik?

Gondolom nem ismeretlen a helyzet, amikor arról hallunk, hogy egy harmadik fél tett tönkre egy házasságot. De miért olyan vonzó egy foglalt férfi?

Miért izgalmasabbak a nős pasik?

Ne legyünk álszentek, valószínűleg valamennyien már botlottunk bele egy tökéletesnek tűnő férfiba, akiről aztán kiderült, hogy cseppet sem egyedülálló, sőt, felesége és családja van. A nők nagyrésze már ezen a ponton el is engedi a dolgot, de persze vannak olyanok is, akiket ez egyáltalán nem zavar. Nem szeretnék általánosítani, de ez leginkább a huszas éveiben járó lánykák, akik teljes mértékben úgy érzik, hogy övék az egész világ, és azt tehetnek, amit csak akarnak. 

Részben ezeknél a nőknél az lehet a legfőbb probléma, hogy valószínűleg apuci pici hercegnőjeként lettek nevelve, és úgy gondolják, hogy következmények nélkül bármit tehetnek. Őket feltételezem javarészt az anyagi biztonság, a vadászat öröme, a "bárkit megkaphatok" érzés hajtja. Sajnos többnyire hajlamosak is a férfiak ebbe a játékba belemenni, hiszen pozitívumként élik meg, hogy egy náluk fiatalabb és csinosabb lány érdeklődését felkeltették, ezért náluk is beindul a vadászösztön. Természetesen ebben sem általánosíthatunk, ugyanis sokan vannak azok is, akik ezt visszautasítják.

Visszatérve eredeti kérdésünkhöz, hogy miért is vonzóbbak azok a pasik, akik ujján ott csillog a karikagyűrű, konkrét választ nem tudunk adni. Egy biztos: mindenhez két emberre van szükség, tehát ha valami nincs rendben otthon, könnyen lehet, hogy okkal csábul el a férj. De persze ne felejtsük el, hogy ez akkor sem mentség.