Miért hordanak a nők nagy táskát magukkal?

Lerántjuk a leplet!

Miért hordanak a nők nagy táskát magukkal?

 

Ahány nő, annyi táska, annyiféle kiismerhetetlen rendszer és összevisszaság. Tegyük a szívünkre a kezünket, mikor tettünk utoljára rendet a táskánkban? Mikor szelektáltuk ki a benne lévő rengeteg cuccot? Ugye, hogy már idejét se tudjuk? Nézzük meg, mik a női táska rejtelmei és mi okozza ezt a különleges jelenséget.

Vannak olyan dolgok, amik nélkül egy lépést sem érdemes tenni. Ilyenek a személyes iratok, a bérlet, kulcs, telefon és nem mellékesen a pénztárca. Ezeket célszerű külön tárolni, hiszen ha ellopják a pénztárcánkat, legalább nem fogják tudni, hogy hol lakunk, és még kulcsuk sem lesz hozzá. Így még egy zárcserét is megúszunk.

De ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy jó, ha van nálunk egy kis flakon ásványvíz, meg fejfájás ellen fájdalomcsillapító is.

Ilyen fontos dolog még a papírzsepi, a nedves törlő, a kézkrém, ajakápoló, némi sminkcucc, na meg persze egy kis sebtapasz - biztos ami biztos, valamint a vízhólyagokra is tökéletes - és fertőtlenítő.

És ne felejtkezzünk el a kisgyermekes anyukákról sem. Náluk nélkülözhetetlen a kicsinek pelenka, nedves popsitörlő, cumisüveg ,ha szomjas a kicsi őneki inni kell adni, meg történhetnek véletlen balesetek, nem árt egy váltás ruha.

 

Ahogy látható, vannak olyan rejtelmei a női táskáknak, amiknek a megléte elengedhetetlen, mondhatni kötelező tartozék. Úgyhogy nő legyen igazán a talpán, aki egy nagy pakolós táskában mindent azonnal megtalál.