Miért használj gésagolyót?

A japán gésák kiválóan ismerték és alkalmazták az összes vágyfokozó fortélyt, a fogamzásgátlás különböző módszereit és természetesen intim izmaik edzésének egyik leghatékonyabb eszközét, az azóta róluk elnevezett gésagolyót. Mire jók ezek a kis segédeszközök?

Miért használj gésagolyót?

Az apró súlyokkal ellátott gömbök erősítik és rugalmassá teszik az intim izmokat, így a hüvely, a húgycső és a végbél izomzatát is. Segítenek megelőzni és enyhíteni a vizelet- és székletinkontinenciát, megkönnyítik a szülésre való felkészülést, és megszüntetik a vaginizmust, ami a hüvelykörnyéki izmok görcsös állapotát jelenti. A gésák persze arra is rájöttek, hogy a golyók használata nemcsak egészségügyi előnyökkel jár, hanem a szexet is élvezetesebbé teszi! Az erős hüvelyizomzatnak köszönhetően ugyanis intenzívebb orgazmust élhetsz át, és ha sok nőhöz hasonlóan eddig nem lett volna benne részed, egy kis gyakorlással akár a hüvelyi orgazmus érzését is megismerheted a golyók rendszeres használatával. Ráadásul az erős izomzatnak köszönhetően nemcsak te, hanem a partnered is sokkal jobban fogja élvezni a behatolást – a gésák azt is tudták, hogyan lehet aktus közben hullámszerűen mozgatni hüvelyfaluk izomzatát, így nyújtva a férfiaknak különleges élményt.
Hogyan használd a gésagolyót? Ha még soha nem használtad ezt a különleges eszközt, először egy golyóval kezdj gyakorolni: helyezd fel a hüvelyedbe, és próbáld bent tartani úgy, hogy közben összeszorítod a medencefenék izmait! Eleinte naponta kétszer, tíz-tizenöt percig végezd ezt a gyakorlatot, a hatás általában már két hét után érezhető. Ezután kezdhetsz el gyakorolni két vagy három golyóval, ahogy annak idején a gésák tették – két-három hónapig mindennap viseld a golyókat tíz percig, később elég hetente egyszer-kétszer edzened az izmaidat. Ha elkezdesz a webshopok kínálatában a gésagolyók után kutakodni, elképesztően bőséges kínálattal fogsz találkozni. Színében, anyagában, kivitelezésében is igencsak változatos képet mutatnak a golyók, az árukról nem is beszélve, találhatsz igazi luxuskategóriájú darabokat is. A kényeztető kéjgolyók intenzív tréninggel erősítik a hüvelyfalat és a mélyizmokat, miközben a belső masszázslabdák a végletekig kényeztetnek, javítják az orgazmuskészséget. Vizelet visszatartási problémákra és szülés utáni tágulásra is ideális tréning a mélyizmoknak.