Miért hangosak a nők az ágyban?

Tényleg csak filmbéli megjátszások? Vagy az orgazmust akarjuk ezzel színlelni?

Miért hangosak a nők az ágyban?

Legtöbben már láttunk olyan filmeket, ahol egy-egy erotikus jelenetnél a nők elég hangosan nyögdécseltek, majd az orgazmus előtt közvetlen szinte sikítottak. Vajon ennek tényleg ez a menete, hogy minden hölgy sikítva élvez el? Eláruljuk, nem. Egyes nőknél persze előfordul, hogy nem tudnak halkan elmenni, de nem törvényszerű a hangos gyönyör.

Eleve megosztó véleménnyel vannak ezzel az emberek, hiszen sokan csak csendben, halk sóhajtásokkal tudják élvezni a szexet, míg mások sikongatva. Sokak szerint elképzelhetetlen a jó szex hangok nélkül, de persze itt is van ellentábor, akik azt vallják, hogy halkan is lehet élvezni az együttléteket. Azok a típusok, akik azt szeretik, ha tőlük hangos az egész ház, ők úgy vélekednek, hogy fontos számukra a folyamatos visszajelzés a párjuktól, hiszen akarják tudni, hogy jó-e, amit csinálnak, és ahogyan csinálják.

Akiket zavar ez a helyzet, ők teljesen másképpen vélekednek erről, ugyanis szentül meg vannak arról győződve, hogy a hangoskodás csak színjáték, és inkább hasonlít egy pornófilmre, mint egy igazi, szerelemből megélt együttlétre.

De hogy valójában miért is vannak nagyobb "zajjal" a lányok? Erre a válasz pozitív része igen egyszerű: egyrészt egyfajta jelzést nyilvánítanak a partnerük felé, hogy közel vannak már a csúcshoz, de vannak olyan típusú hölgyek is, akik csak azért kezdenek el egyre harsányabban megnyilvánulni, mert unják már az együttlétet, és így könnyedén tudnak orgazmust színlelni.

Mint az élet minden területén, itt is fontos szerepet játszik a kommunikáció: ha valaki például nem szeret szerelmeskedés közben beszélgetni, akkor más módját választja az információ közlésére, akár egyszerű gesztusokkal, simogatásokkal. Ők azok a párok, akik nem annyira zajosak, de azért hallatják a hangjukat, hiszen a hanglejtésükkel jelzik a nekik tetsző érintéseket.