Miért hagyja el egy férfi a sikeres barátnőjét?

Eddig erről nem sok helyen olvashattatok!

Miért hagyja el egy férfi a sikeres barátnőjét?

A sikernek gyakran nagy ára van, és ez gyakran nem a befektetett időben, vagy éppen a feláldozott anyagiakban rejlik: sokszor az emberi kapcsolataink válnak áldozatává a karrierünknek, hiszen ha szeretjük a munkánkat, akkor hajlamosak vagyunk olyan fontossági sorrendet felhúzni, ahol az első helyen a munka szerepel. Akárcsak a családalapítás, a saját vállalkozás kiépítése sem éppen egyszerű feladat, és sokan nem tudják feldolgozni a másik fél sikerét még akkor sem, ha végig támogatták az oda vezető úton. De vajon miért hagyják ott a férfiak az idővel sikeressé váló barátnőiket?

Sok férfit egészen addig nem zavarja a barátnője felfelé ívelő karrierje, amíg túl sok elfoglaltsága nem lesz miatta. Sokak az elején még dicsekedni is hajlamosak a haverjaiknak, hogy az ő párjuk a lehető legszorgalmasabb és legéletrevalóbb nő a világon, aki sosem adja fel. Idővel azonban, amikor észreveszik, hogy nem ők állnak a ranglista élén, csak állnak méltatlanul és fogalmuk sincs arról, hogy miért alakult ez így.

Valamilyen szinten mindkét felet meg kell érteni, hiszen egy nőnek minimum kétszer annyit kell felmutatni a főnöknek, mint egy férfinak - emancipáció ide vagy oda. Ezért ha a kívánt pozíciót megszerzik, akkor legalább 120%-ot akarnak teljesíteni, és ezért hajlamosak akár mindennap késő estig túlórázni. Ez sajnos a kapcsolat rovására mehet, hiszen melyik férfi ne kezdené megelégelni, hogy oda az esti közös vacsora és a romantikus összebújások.

Fontos, hogy le tudjunk ülni megbeszélni a dolgokat, ugyanis ha egy egészséges arany középutat képesek vagyunk kialakítani, akkor nem fog a szerelmünk rovására menni.