Miért gondol a férfi néha másra szex közben?

Ilyenkor nem arra kell rögtön gondolni, hogy nem bennünket kíván! Egyszerűen csak a fantáziájuk nem hagyja nyugodni..

Miért gondol a férfi néha másra szex közben?

Rengeteg párkapcsolatban a szexuális fantáziák nagyon sok sértődést váltanak ki a másikból, holott ha másképp próbálnánk ezt értelmezni, akkor még akár egy plusz dolgot is adhatna az együttléteknek. Mi nők se legyünk álszentek, hiszen szinte mindannyiunk fejében fordulnak meg piszkos dolgok. Az, hogy ezt hogyan kezeljük, rengeteg dologtól függ: a személyiségünktől, a nemünktől, de az aktuális hangulatunktól is.

Nagy átlagban azért elmondható, hogy a férfiak azok, akiknél sokkal intenzívebb erotikus fantáziák mozgolódnak fejben. Nagy különbség a két nem között, hogy míg a férfi inkább külső szereplőként éli bele magát, addig a nő inkább konkrét személyekről ábrándozik, és gyakran magát is beleképzeli a kitalált szituációba. 

Azt azért nem árt leszögezni, hogy a leggyakoribb szexuális fantázia az aktuális partner felé irányul. Leggyakrabban a hímnemű társaink a több személlyel létesített szexuális kapcsolatra gondol, amikor elkalandozik együttlét közben. Sokaknál ez megoldhatja a merevedési zavarokat, de akár az orgazmus késleltetését is tudják vele gyakorolni. Bár tényleg vannak jótékony hatásai, az már más kérdés, hogy kell-e róla beszélniük.

Vannak ugyanis a folyton féltékenykedő hölgyek, akiknek nem a legjobb ezt a témát feldobni. Viszont ha egy olyan nőt rendelt mellétek a sors, akivel bátran meg mertek beszélni mindent, akkor hajrá! Bár ne felejtsétek el, hogy ugyanúgy, mint bármi más újdonságot, ezt a dolgot is apránként kell tálalni!