Miért fognak sokan szakítani a karantén után?

Ezek az okok vezethetnek a végleg elváláshoz!

Miért fognak sokan szakítani a karantén után?

Köztudott, hogy most rengetegen össze vannak zárva, hiszen sokan kényszerültek önkéntes karanténba, úgynevezett home officeba. Ez a kialakult helyzet igencsak próbára teszi a kapcsolatokat, hiszen a frusztrált lelkivilág miatt könnyebben törnek elő a felszínre a problémák, és az eddigi ki nem mondott sérelmek.

Persze sokan eleve szakítani akartak, és ez már csak egy pont azon a bizonyos "i" betűn, viszont most a bezártság miatt fizikailag is lehetetlen. Másodkörben a kiszolgáltatottság is okozhatja a párkapcsolatok végét, hiszen nagyon sokan vesztették el az állásukat, emiatt a párjukra vannak utalva, és ez plusz konfliktus helyzetet generál. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg eddig voltak tervek, amik most szertefoszlottak, így sokan nem tudnak mit kezdeni, és csak sodródnak a bizonytalanságra keresztelt vízzel.

A legsúlyosabb eset talán, ha eddig is édeshármasban élt a pár, csak az egyik fél nem tudott róla. Ilyenkor ugyanis sokkal nehezebb eltitkolni egy már meglévő, kapcsolaton kívüli viszonyt, mint alapjába véve. Akarva-akaratlanul észre lehet venni, hogy a másik már szinte kényszeresen szeretne menekülni otthonról bármilyen mondva csinált okkal. Még ha a személyes találkozást nem is tudják megoldani, szinte biztos, hogy többet fog telefonálni és chatelni.