Miért fizetnek a férfiak a szexért?

A férfiak nagyrésze - még ha nem is vallja be -, de fizetett már szexuális szolgáltatásért. Kiderítettük az okát!

Miért fizetnek a férfiak a szexért?

Ha visszanézünk az időben, tényleg nagyon ősi mesterségnek számítanak a prostituáltak, az örömlányok. S amíg ők léteznek, addig mindig is lesznek férfiak, akik fizetnek nekik a szolgáltatásaikért. De most nézzük meg, hogy hogy mi lehet vajon a férfiak indíttatása arra, hogy így kényeztessék magukat.

Először beszéljünk a szingli pasikról, agglegényekről. Mivel köztudott, hogy egy férfi számára lételem a szex, a hódítás, ha nem talál ehhez megfelelő partnert magának valamilyen okból kifolyólag, akkor hajlandó fizetni az aktusért. Tudjuk, hogy a legtöbb pasi fél az elkötelezettségtől, nem akar komoly partnerkapcsolatot, úgy vannak vele, hogy ez nekik megfelel. Ráadásul több partner esetén, többféle ingerben részesül, kötöttségek nélkül. Nem áll fenn annak se a veszélye, hogy bele akarják őket fogni egy stabil partnerkapcsolatba. Ráadásul kevés energiát kell befektetnie a szexuális öröme  megéléséért.

De mi a helyzet azokkal, akiknek van stabil kapcsolatuk, vagy netalán tán már házasok is? Mivel a férfiak ösztönlények, lételemük a hódítás, keresik az izgalmakat, és ha van valami olyan igényük, amit otthon nem elégít ki a párjuk, könnyen megeshet, hogy utánamennek és megkeresik azt a valakit, aki igaz, hogy pénzért, de kielégíti a legvadabb vágyait is. Mindenesetre tény, hogy a nők is megérik a pénzüket. Hiszen semmivel nem rosszabb az, aki felvállalja, hogy pénzért cserébe szexel, mint az aki egy jó drága kocsi, vagy éppen a számára kifizetett drága italokért cserébe bújik ágyba valakivel. 

Szerintem nincs olyan férfi akinek muszáj lenne fizetnie a szexért. Csak nekik ez így egyszerűbb, gyorsan, megfelelő ár és értékarányban jutnak hozzá a szexhez, Ez állítólag racionális és férfias gondolkodás. S ráadásul amíg megadják egymásnak a kölcsönös tiszteletet, addig mindkettőnek megéri.