Miért a szingli élet a legjobb? 2. rész

Előző írásunkban bemutattuk a szingli élet előnyeit. Cikkünkben folytatjuk az előnyök felsorolását Jason Anthony cikke alapján.

Miért a szingli élet a legjobb? 2. rész

A szexuális életed olyan, amilyenné formálod

A szex az ember prioritási listáján magasan szerepel, hasonlóan az oxigénhez és a vízhez.
Ismered azt a szerelmes nászút fázist? Amikor a szex gyakori és bármikor megtörténhet? Ha kapcsolatban vagy, ez erőfeszítéseket és munkát igényel a fenntartás érdekében.
Legyen szó egyszeri alkalomról vagy több randevúról, egyedülállóként lehetőséget kapsz arra, hogy újra és újra megtapasztald azt az eufóriát, amit egy új kapcsolat nyújt.

Erősebb és függetlenebb vagy

Az egyedülálló emberek erősek. Mindent megcsinálnak: takarítást, az összes házimunkát, bevásárlást, főzést és amire szükség van. Te kezeled egyedül a bankszámládat és az életedet. A napi feladatok nem oszlanak meg és senki sem szedi pontokba, hogy ki mit csinált (vagy ami még rosszabb, ki mit nem tett meg). A függetlenség rendkívül vonzó és örömteli tulajdonság. Extra pontokat kapnak azok az egyedülálló anyukák és apák. Az egyedülálló szülők mindent megtesznek a gyermekeik nevelésében.

Nem vagy rossz kapcsolatban.

Egyszerűnek hangzik, de ha nem állsz kapcsolatban, akkor nem is lehet rossz kapcsolatod. Nem kell aggódnod, ha valaki nem a megfelelő ember a számodra. Nem foglalkozol a párod exeivel és ő se a tieiddel. A féltékenység és a birtoklási vágy elpusztítja a kapcsolatokat és egyedülállóként nem kell megbirkóznod mindezekkel az ostobaságokkal.
Mindez önmagáért beszél, anélkül, hogy belemerülnél a mai világ szomorú válási arányaiba.

Végül megtalálhatod a beteljesülést

A boldogság magunktól függ. Sokat lehet elmélkedni a belső béke és a beteljesülés megtalálásáról. Az egyedüllét sok izgalmas lehetőséget kínál neked. Megtudhatod, hogyan lehetsz egyedül magaddal és a gondolataiddal és továbbra is boldog lehetsz. Amikor arra támaszkodsz, vagy arra számítasz, hogy a boldogság külső forrásokból származik, csalódni fogsz. Az egyedülállóság biztosítja azokat a tapasztalatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megismerd azt a személyt, aki valójában vagy. Innentől kezdve hozd meg azokat a döntéseket, amelyek formálnak téged azzá a személlyé, aki lenni akarsz. Ha szeretnéd megosztani az idődet másokkal, az csak elősegíti, hogy megtudd, ki vagy.