Miért a szingli élet a legjobb?

Az, hogy egyedülálló vagy, nem feltétlenül jelenti azt, hogy valami baj van veled. Nem kell mindenáron kapcsolatban vagy házasságban élned.

Miért a szingli élet a legjobb?

Ha ezt a cikket olvasod, valószínűleg már ismered az egészséges kapcsolatok kialakításának előnyeit. Jason Anthony cikke alapján arra világítunk rá, miért egyedülálló az egyedülálló és miért vált ez általánosan elfogadott életmóddá.

Meg tudod csinálni, amit akarsz

Csinálj bármit, amit akarsz. Senkivel ne foglalkozz, csak magaddal. Úgy érzed, szeretnél egy extrém túrát tenni a világ másik oldalán? Foglald le. Szeretnéd megnézni kedvenc sorozatod legújabb részét? Tedd szabaddá az estédet, ülj le a kanapéra és nyomd meg a távirányítót.  Te irányítod a műsort. Sem erkölcsi, sem szerződéses kötelezettséged nincs arra, hogy magánéletedben bárkinek magyarázattal tartozz, vagy bárkihez alkalmazkodnod kelljen. Hosszú órákat dolgozhatsz, ha úgy tartja kedved, saját vállalkozást (vagy több vállalkozást) indíthatsz és alakíthatod a saját sorsodat. Az egyedülállóság azzal a páratlan szabadsággal jár, amellyel a kapcsolatokban sok ember nem rendelkezik. Minden rólad szól és ez egy csodás dolog.

Kevesebb dráma van az életedben

A csúfolás, a gúnyos megjegyzések, a téves kommunikáció és a határozatlanság napjai elmúltak. Nem ítélnek meg és nem vizsgálnak meg a dolgaid vagy a véleményetek különbségei miatt. Az egyetlen elvárás, amellyel szembe kell nézned, saját magad.
Noha a stressz egyszerűen az élet ténye, annak csökkentése és csökkentése jelentős előnyökkel jár.

Sok egyedi emberrel találkozol

Az egyedülálló azt is jelenti, hogy randizhatsz és többféle emberrel ismerkedhetsz meg, mint amit valaha is el tudtál volna képzelni. A világ a te társkereső medencéd. Rengeteg ingyenes társkereső alkalmazás van, még soha nem volt ilyen egyszerű kapcsolatba lépni olyan emberekkel, akikbe nem botlasz bele az utcán. Új emberekkel találkozol az élelmiszerboltban, a bevásárlóközpontban vagy a városban. Lehet, hogy barátaid nagy része szeretne házasságközvetítőt játszani és összehozni téged valakivel, így nincs hiány izgalmas élményekről számodra.
További bónuszként az egyedülállók megoszthatják barátaikkal a legőrültebb randevú történeteiket.