Mi is az a vibrációs bugyi?

Miért jó azon felül, hogy felpezsdíti a szexuális életeteket?

Mi is az a vibrációs bugyi?

Aki nagyjából képben van a szexjátékszerek árával, az tudja, hogy 20 ezer forint alatt nem sok távirányítású izgatót lehet kapni, és ha hozzávesszük, hogy ehhez még szexi fehérnemű is érkezik, akkor rájövünk, hogy egész olcsón hozzá juthatunk az erotikus kis kütyükhöz.A távirányító gombjának megnyomásával szinte azonnal egyértelművé válik, hogy sokkal többre képes, mint amire elsőre gondolnánk: általában az ilyen bugyik extra erős, 12 fokozatos motorral vannak ellátva, a gyengéd cirógatástól a paplanszaggatós lendületig mindent tudnak, ráadásul a legtöbb már a víz alatt is használható.

Ezek az eszközök tényleg jól illeszkednek, a rezgést tökéletesen vezető kényeztetővel vannak ellátva. Maga a vibrátor tehát egy teljesen jól használható, diszkréten működő és önmagában is praktikus kis játékszer, amihez szinte az összes gyártótól mintegy extraként érkezik egy csipke bugyi. A „szexi fehérnemű” hallatán persze tudom, hogy sok nőnek nem ugyanaz az érzés jut eszébe, mint a férfiaknak. A helyi ázsiai boltban vagy a Nyugati téri aluljáróban kapható necc- és csipkedarabok ugyanis lehet, hogy látványra csábítóak, viselni őket azonban minden, csak nem szexi, kivéve, ha valaki igazi istennőnek érzi magát a legkellemetlenebb helyeken bevágó varrásoktól és az olyan műszáltól, amire elég ránézni, és már mehetünk is a patikába a gombaölő tablettáért.

Ami a működésüket illeti, egy kicsit lehetne halkabb maga a motor, tehát nem biztos, hogy például egy moziban el kellene indítani, de mondjuk egy bevásárlóközpont zaja már simán elnyomhatja, ha valaki nyilvános kedvcsinálónak szeretné használni.

De pontosan kiknek ajánlják?

Ha volt már vibrátorod vagy bármilyen más játékszer, és nem vagy teljesen kezdő, és nem rettensz meg az újdonságoktól. Ha szívesen kísérletezel a szexben, és nem vagy szégyenlős, ha egy puncihoz rögzített szexjátékszerben kell mutatkoznod a pasid előtt. Akkor, ha valami különlegességre vágysz, olyanra, amit nem csak az ágyadban, vagy a hálószobádban használhatsz, hanem akár a nyílt utcán is.