Mi esik jól igazán a nőknek szex közben?

Jó lenne, ha ez az írás jó pár férfihez eljutna.

Mi esik jól igazán a nőknek szex közben?

Teljesen mindegy, hogy rövid vagy hosszútávú kapcsolatról, esetleg egyéjszakás kalandról van szó, fontos, hogy ne csak a férfi élvezze az együttlétet. Vannak dolgok, melyek kifejezetten jól esnek a nőknek. Ezeket szedtük most csokorba!

1. Semmi sem tud jobban beindítani egy nőt, mintha a partnere azt suttogja a fülébe, hogy mennyire dögös és kívánatos! Valahogyan a nők úgy vannak bekötve, hogy szükségük van a teljes figyelemre és szeretetre.

2. Mivel tipikus női szokás szerint hajlamosak vagyunk túlagyalni mindent, ezért fontos, hogy az aktus közben meglegyen a kommunikáció. Ez azért is fontos, mert senki sem gondolatolvasó ( Pedig sokszor nagy hasznát vennénk).

3. A dícsérő szavakból sosem elég, ezért a hölgyek szeretik, ha a párjuk suttog a fülükbe. Természetesen nem csak a szex előtt, hanem közben és utána is. Ráadásul szükség van a visszajelzésekre is.

4. Az előjáték fontossága. Valószínűleg nem újkeletű,hogy a férfiak sokkal könnyebben jönnek izgalomba, mint a nők, ezért a nőknél kifejezetten fontos az előjáték mennyisége és minősége. Persze néhanapján belefér egy-egy hirtelen menet, de ebből nem szabad rendszert csinálni, hiszen akkor a nő úgy fogja érezni, hogy csak arra kell a férfinak.