Mi az, ami a férfiaknak fel sem tűnik, minket mégis idegesít?

Higyjétek el, hogy az alábbi dolgok pont nem érdekli a hímneműeket!

Mi az, ami a férfiaknak fel sem tűnik, minket mégis idegesít?

A férfi ismerőseink ritkán nyilatkoznak arról, hogy mi az, ami zavaró számukra a szexuális együttlét közben. Ezekben gyakran kitérnek arra, hogy mi nők mennyire túlaggódunk dolgokat, és sokszor tényleg jóval többet stresszelünk a külsőnk miatt, mint kellene. Aztán amikor egyszer arra került a sor beszélgetés közben, hogy mennyire zavarnak a striák, akkor derült ki, hogy tulajdonképpen a páromnak fogalma sincs arról, hogy mi a különbség a narancsbőr és a stria között. beszélgettünk és kiderült, a párom azt se tudja, mi a különbség a stria és a narancsbőr között.

Néhány kiló felesleggel ráadásul nemhogy nem foglalkoznak a férfiak: többségük egyenesen kötelezővé tenné a nők számára. Akivel eljutunk a hálószobáig, arról már eleve bátran feltételezhetjük, hogy vonzódik hozzánk – általában nagyon is. Innentől kezdve mindenféle gátlás, aggodalom félretehető lenne, de ehhez képest a legtöbb nő sajnos alaposan túlgondolja a súlyát.

Bátran higyjük el, hogy az aktuális partneünket a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy éppen felszedtünk egy keveset. Előtte jó alaposan megnézett a ruhádban és pontosan tudja, mire számíthat. És ez tetszik is neki!

A narancsbőr- és a striakérdést szintén csak mi fújjuk fel. Tény és való, hogy a reklámokon senki nem küszködik ezekkel a bőrproblémákkal, de a való életben elég szétnézni a strandon: szinte nincs olyan nő, vagy éppen férfi, aki megúszná az érintettséget.

Nyilván nem teljesen lényegtelen kérdés a mérték, de felesleges rágörcsölni néhány apró gödröcskére, vagy éppen friss striára, mert ezek annyira általánosak és mindenekelőtt jelentéktelenek a férfiaknak, hogy kár is szót emelni miattuk.

Arról nem is beszélve, hogy ezek a bőrhibák a fentről érkező fények miatt, és állva sokkal feltűnőbbek, egy átlagos együttlét során nem is látszanak.