Mi a különbség a férfi és a fiú között?

Ti vajon gondoltátok volna?

Mi a különbség a férfi és a fiú között?

1.A férfiak felelősséget vállalnak a hibáikért, a fiúk inkább keresik a felelősöket: hányszor hallottunk már rosszabbnál rosszabb kifogásokat a partnerünk szájából, amikor elrontott valamit, holott elég lett volna csak annyit mondani: sajnálom, hibáztam?

2.A férfi megpróbál felvidítani bennünket, ha szomorúak vagyunk, a fiú elmegy sörözni a haverokkal, amíg ki nem mászunk a depiből: kevés dolog lenézőbb egy férfi szemszögéből, mint amikor a hormonokra vagy a havi bajra fogja, hogy a barátnője rosszkedvű, szomorú, ideges, netán mindhárom egyszerre.

3. A férfi felismeri az igazi nőt, a fiú csak a gyengébbik nemet látja benne: egy fiú ezért nem is nagyon mer közelebb kerülni egy erős nőhöz, eközben a férfiak bátran vállalják a kihívást.

4. A fiú végighallgatja, ha egy nő hisztizik, egy férfi mellett nincs ok hisztire: persze alapvetően az lenne a jó, ha mi nők sosem hisztiznénk, de valljuk be, ha biztonságban és megbecsülve érezhetjük magunkat a párunk oldalán, akkor eszünkbe sem jut az ilyesmi.

5. A férfi egyetlen nőt szeret, a fiú azt szeretné, ha legalább száz nő őt szeretné.

6. A férfi ki meri mutatni a mély érzéseit is, a fiú megpróbál jópofizni: vannak olyan szituációk, amikor nincs helye viccelődésnek, hanem kerek perc ki kell mondani, ami legbelül nyomaszt. Az érzékenykedéshez bizony erős férfinek kell lenni.

7. A férfi tiszteli a nőt, a fiú azt sem tudja, mit jelent ez a szó: a másik tiszteletére való képesség abból is leszűrhető, ahogy valaki a munkatársairól, rokonairól, ismerőseiről beszél.

8. A férfinak vannak céljai, és mindegyikhez van legalább egy terve, a fiú nem lát tovább a holnapnál.

9. A férfi beismeri, ha megváltoztak az érzései, a fiú csak elsétál a problémák elől.

10. A férfi megteszi, a fiú csak beszél róla: szájhős, hencegő, hangember, kérkedő. Mindannyian ismerünk ilyen típusú embereket, akik úton-útfélen a saját képességeiket hangoztatják. Az igazi férfi sosem beszél ezekről, mégis mindenki számára érzékelhető.