Melyik csillagjegy passzol leginkább a Vízöntőhöz?

Cikkünkből most kiderül, hogy milyen főbb tulajdonságai vannak a Vízöntő szülötteinek, és ki az, akikkel érdemes kapcsolatot teremtenie!

Melyik csillagjegy passzol leginkább a Vízöntőhöz?

A Vízöntő jegyben született személy művészi hajlamú, különleges jellem. Kívülről különcnek, már-már hűvösnek tűnhet, de valójában igazán szeretetre méltó, társaságkedvelő emberről van szó. Igaz, néhanapján valóban szeret elvonulni, és egyedül rendezni a gondolatait.

Sok-sok jó tulajdonságot tudhat magáénak, ami szeretnivalóságát megindokolja. Türelmes, becsületes, igazságszerető ember, akinek nagyon fontos, hogy ő másokkal és mások egymás közt békében legyenek. Gyakran vállalja is a békítő szerepét. Noha maga is hirtelen haragú, hamar meg is bocsájt.

Szerelemben a Vízöntő maximalista. Ő is mindent megtesz a kapcsolatért, de el is várja, hogy párja ugyanígy viszonozza az erőfeszítéseit. Mindig tud újat mutatni párjának, tele van ötletekkel, és sajnos ez néha konfliktusokhoz is vezethet, mivel az előre egyeztetett dolgokat önkényesen megváltoztatgatja.

Legjobban velük jön ki

A Vízöntő két jegy szülötteivel alkothat nagyszerű párt. Az egyik ilyen jegy az Ikrek, a másik pedig a Mérleg.

Egy Ikrek és egy Vízöntő közt mély és igaz szerelem szövődhet. Kapcsolatuk kalandos, ők sohasem unatkoznak. Erősségük a konfliktuskezelés: bármilyen probléma is merül fel, ők meg tudják beszélni.

Egy Mérleg mellett a Vízöntő kiegyensúlyozott kapcsolatban tudhatja magát, ugyanis e jegy szülöttje ugyanúgy viszonozza az ő érzelmeit, ahogyan ő közvetíti felé az övét. Mivel a Vízöntőnek ez a kölcsönösség nagyon fontos, egy Mérleg személyében megtalálhatja az igazit.