Melyek az igazán vágyölő témák?

Most összegyűjtöttük nektek azokat a dolgokat, melyeket inkább kerüljünk el, ha nem szeretnénk megölni a szexuális vágyat!

Melyek az igazán vágyölő témák?

A kapcsolatok elején még szinte természetes, hogy az újdonság varázsa miatt lépten-nyomon egymásnak esnek a párok, és nincs az a dolog, mely kedvünket vehetné a szextől. Később viszont könnyedén előfordul, hogy ritkulnak a szenvedélyes együttlétek, de mégis mi lehet ennek az oka, és hogyan előzhetnénk meg ezt a problémát? Cikkünkből most kiderül!

Persze azt senki sem várhatja el egymástól, hogy több év távlatában is ugyanúgy vágyjon a másikra, mint kapcsolatuk elején. Van néhány olyan téma, amit semmiképp se hozzunk fel, ha már belelendültünk a dolgokba, hiszen eléggé illúzióromboló tud lenni. Rögtön az első ilyen a súlyprobléma: ne jegyezzük meg fennhangon a párunk előtt, hogy bennünket idegesít a felszaladt pár plusz kiló, különben kizökkentjük a lendületből.

Kifejezetten tiltólistás az exet is szóbahozni ilyenkor (egyébként is), hiszen valljuk be, mi sem vagyunk kíváncsiak arra, hogy az előző nő miként elégítette ki szerelmünket.  Arról nem is beszélve, hogy nem elég, hogy rettentő kínos szituációba hozzuk egymást, de még a szerelmünk tárgyának önbizalmát is leromboljuk. 

Végül, de nem utolsósorban ne most akarjunk a munkahelyi problémáinkról beszélni, ugyanis ez érdekli az adott helyzetben a legkevésbé párunkat. Ráérünk máskor is a gonosz kollégáról vagy a határidős munkák tömkelegéről panaszkodni.