Magyar meleg hírességek 2. rész

Korábban már írtunk a magyar meleg hírességekről, most ezt a sorozatot folytatjuk!

Magyar meleg hírességek 2. rész

Folytatjuk a magyar meleg hírességek bemutatását, még jó pár ismert és főleg meglepetést okozó személlyel. Először a zenei paletta ismert emberei következzenek.

1. Mujahid Zoltán a Megasztárban tűnt fel. Az mondja, hogy hite szerint a mássága vele  született dolog, nem akarja szégyellni, titkolni és főleg nem kíván rettegésben élni. Pár évvel ezelőtt még nem merte felvállalni, de ma már ezen is túl van. 

2. Sugár Berci szerint köré a szülei védőpajzsot vontak amivel megvédték mindentől, de biztos megvívták ezzel kapcsolatban a saját harcaikat. Azzal sokkal többet bántották, hogy kövér, az több lelki gondot is okozott neki. 

3. De most nézzünk szét más területeken is. Lakner Zoltán politikai elemző azt mondja, hogy éli az életét melegként, családban és neki ez így jó. Nem tartja nagy dolognak, nem bujkál. Szerinte az is rendben van, ha másnak, másként jó.

4. Nádasdy Ádám, aki író, elmondta, hogy húsz évig egy pszichoanalitikussal élt együtt, de nem verte nagy dobra. Sajnos társa pár éve meghalt. Mostani partnerével úgy gondolják, hogy van az a helyzet, amikor meg kell szólalniuk. Jelenleg törvénybe van iktatva ez egyneműek együttélésének a joga, nem a csőcselék dönt az ország sorsáról.

5. Szabó Kristóf humorista szerint két nemet különböztetnek meg, a férfit és a nőit. Ha nem a lányok iránt érdeklődik, akkor egyértelmű, hogy a saját neme vonzza. A lányoknak nála nincs esélye, de azért rajongani értük is tud.

6. Ungár Klára politikus felháborítónak tartja azt a szóhasználatot, amit vele kapcsolatban az újságok megengedtek, hogy bevallja, meggyónja, leleplezi a titkát, mindezt úgy hogy ő is vállalja másságát. Szerinte pont az a lényeg, hogy a homoszexualitás nem bűn.

A felsorolt személyeket áttekintve láthatjuk, hogy bármilyen életpályán előfordulnak olyan emberek, akik felvállaljuk szexuális hovatartozásukat.