Magyar meleg hírességek

Íme a leghíresebb magyar meleg híresség top 5-ös listája!

Magyar meleg hírességek

Gallusz Nikolett először az RTL Klub Reggeli című adásában mesélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik. Elmondta, hogy azelőtt eszébe nem jutott volna, hogy egy nőre van szüksége ahhoz, hogy megtalálja a boldogságot. Szerelmét Laurát is férfinak gondolta először, de azt mondja, párja a személyiségével fogta meg. Szerinte a nemi hovatartozás határozza meg, hogy valaki férfi, vagy nő.

Lakatos Márk még egészen kicsi korában rájött, hogy ő más mint a többi gyerek. Hároméves korában egy farsangra menyasszonyi ruhában ment el. Soha nem titkolta, hogy a férfiakat szereti, de 2009-ben felvállalta a másságát a nagyközönség előtt is. Tudja, hogy sok olyan közszereplő van, aki nem meri felvállalni a másságát. Azt vallja, hogy inkább bevállal egy agresszív támadást is, mert nem akar hazugságban élni.

Oláh Ibolyának több férfival is volt kapcsolata, többek között Novák Péterrel is, de 2011-ben mégis egy nővel látták csókolózni. Ekkor vallotta be, hogy egy lányba szerelmes. Elmondta, hogy bár próbálkoznak nála az erősebbik nem képviselői is, az ő érdeklődését csak egy nő tudja felkelteni. Bevallotta, hogy: meleg vagyok és nem félek kimondani, nem úgy mint mások. Azzal sem foglalkozom, hogy ki mit gondol rólam, én csak magamnak akarok megfelelni.

Kulka János soha nem csinált titkot a másságából. Ennek ellenére 2014-ben jött el az ideje annak, amikor arról beszélt, hogy nem a gyengébbik nem képviselői mellett szeretné megtalálni a boldogságát. Soha nem bujkált, de még mindig meglepődik azon, ha valakit hátrány ér a mássága miatt. De az is lehet, hogy ő szerencsés volt, mert mindig elfogadták azok a közegek akikkel együtt dolgozott.

Alföldi Róbert 2013-ban még elég ködösen válaszol arra a kérdésre, hogy a férfiakhoz vonzódik e. Egy évvel később már konkrétabban válaszolt. Elmesélte, hogy amikor lement egy edzőterembe nagyon szorongott, mert melegként oda lemenni nagyon félt. 

Egy dologban biztosak lehetünk, hogy viszonylag hosszú és rögös lehetett az út, amíg elfogadták és elfogadtatták magukat.