Legyél Te a desszert egy ehető bugyiban és melltartóban!

A szexuális segédeszközök tárháza kimeríthetetlen. A párok jelentős része szeret kipróbálni mindenféle segédeszközt, ami feldobja az együttléteket.

Legyél Te a desszert egy ehető bugyiban és melltartóban!

A különféle gyümölcsök, a csoki és tejszínhab kombinációja egy pohár pezsgővel kísérve garancia az édes élvezetekre. A szexi fehérneműket is szívesen veszik fel a nők egy csábító éjszakára készülve. Az erotikus alsóneműk és az édes élvezetek kombinációjából születtek az ehető bugyik és melltartók.  
Az apró cukorkákból készült melltartó kitűnő választás egy kettesben töltött romantikus estére és az azt követő buja éjszakára. Születésnapra, névnapra, Valentin napra, évfordulóra is olyan ajándék lehet, amire biztosan nem számít partnered. Ha szeretnéd meglepni kedvesedet egy olyan ajándékkal, amit ha felveszel, párod nemcsak a szexi látványban gyönyörködhet, hanem az édes ízvilágot is élvezheti, az ehető fehérnemű igazán pikáns ajándék. Egy meghitt közös vacsora után jöhet a jól megérdemelt desszert, amit saját magadon tálalhatsz. Ha biztosra akarsz menni és szerelmedet egy hosszabb élményben szeretnéd részesíteni, cukor melltartóban és bugyiban varázsold el Őt! Biztos lehetsz benne, hogy összefut a szájában a nyál, ha meglát Téged egy ilyen színes és édes szettben. Csak győzze leenni rólad! A cukor melltartó és bugyi gumira felfűzött apró színes cukorkákból áll. A szivárvány színeiben kaphatóak. Férfiaknak készült cukor tangát is kínálnak az erotikus webshopok, így egyik alkalommal Te, máskor pedig párod viselheti ezeket a szexi, ehető falatnyi ruhadarabokat. Persze dönthettek úgy is, hogy mindketten cukorfehérneműben áldoztok a szerelem oltárán.
A cukorkákat hamar fogyasszátok el, ne várjátok meg, amíg elkezdenek olvadni és ragadni, de a gusztusos tálalás biztosan meghozza az étvágyatokat és nem bírtok majd magatokkal…