Legkedveltebb esküvői témák

Milyen meghatározó trendek vannak az esküvői divatot illetően?

Legkedveltebb esküvői témák

A nagy nap leszervezése minden menyasszony álma először, majd a nagy káosz közepette rémálommá válhat, ha nem döntik el, hogy milyen témájú esküvőt szeretnének. Előfordulhat, hogy először a tipikus rózsaszín-fehér színkombinációt szeretnék, majd öt perc múlva már egy rusztikus, naturalista jellegű képeket nézegetnek.

Íme a tavalyi év 4 legmeghatározóbb esküvői témája:

1. Rusztikus esküvő: Általában ez az esemény egy erdő közelében, de minimum a nyílt természetben zajlódik, csupa faágakkal, lámpásokkal és lampionokkal feldísztve. A természet által inspirált lakodalmak igazán hangulatosak tudnak lenni!

2. Bohém lagzi: az effajta stílusú esküvők igazán mulatságosak tudnak lenni, hiszen bármely őrült elképzelés természetesnek tűnik: a színes esküvői ruháktól kezdve egészen a vicces fejdíszekig és játékokig. Ha igazán laza stílust képviseltek és jól szeretnétek szórakozni, akkor bátran ajánljuk ezt a stílust.

3. Az igazi tündérmese jellem: ebben a kategóriában ajánlottan kötelező darabok a csillárok, a kristályok, a melegfények és a nagy fehér habos-babos menyasszonyi ruha, persze szigorúan tiarával a hajban. Az út végén pedig ott áll majd ő, a szőke herceg és boldogan éltek míg meg nem.. 

4. Tengerparti esküvő: bárki, akit az előző stílusok nem vonzzanak és abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy tópart közelében laknak, azoknak határozottan kötelező a vízparton esküdni! Hisz gondoljunk csak bele, mennyire romantikus úgy kimondani a boldogító igent, miközben a talpunkat homok simogatja.