Legismertebb híres melegek akkor és most 2. rész

Az első részben egy költőt mutattunk be, most egy hazai popsztárról fogunk írni, aki nem más, mint Steiner Kristóf! De vajon munkásságát is ismeritek?

Legismertebb híres melegek akkor és most 2. rész

Steiner Kristóf hazánk egyik legismertebb meleg sztárja. Több szakmában is kifejezetten jeleskedik, többek között újságíróként, színészként és műsorvezetőként is. Sőt, még olyan neves újságokban is publikál rendszeresen, mint a Cosmopolitan, Fashion Street, PEP! , Nők Lapja, és még sorolhatnám. Mégis sokaknak, akik meghallják a nevét, mindössze annyi ugrik be, hogy az a szőke fürtös homoszexuális srác.

Mondjuk azt azért ne felejtsük el, hogy 2004 óta, amióta a Viva TV-n állandó szereplő volt műsorvezetőként, azért rendesen borzolta a kedélyeket a szőkített hajával, és a színes öltözékével. Ebben az évben ismerte el a saját neméhez való vonzódását is, majd hét évig tartó kapcsolatban élt Frenkó Zsolt rendezővel, akivel a színházban ismerkedtek meg. Szakításuk után Matan Attias izraeli orvos lett az a nagy szerelem, akivel még össze is házasodott 2011. szeptember 21-én. Olyannyira érdekelte a nagyközönséget, hogy élőben közvetítették az eseményt a Viasat3 televíziós csatornán. A híresség elismerte, hogy régebben érték elég komoly támadások, és a mai napig vannak, akik rossz szemmel nézik ezt a frigyet, de már nem érdekli, csak a saját boldogságuk.

Érdemes azért hozzáfűznünk, hogy ez az út korántsem volt problémamentes, amíg nagynehezen felvállalta másságát. Tinédzser kora óta, amióta tudomása van arról, hogy a férfiakhoz vonzódik, depresszióval, evési zavarokkal küszködött. Mára már hálistennek ez teljesen eltűnt, hiszen nem nyomja a lelkét a titkolózás fájdalma.

Azóta is folyamatosan az írásnak szenteli az életét, több novellája, valamint külföldi hírességek könyveinek fordítása jelent meg, melyet ráadásul kiválónak tartanak a hozzáértők, és nem celebként, hanem íróként tartanak számon.