Kötelező ruhadarabok 30 év felettieknek

Legkésőbb 30 éves korára minden nő megérett arra, hogy saját stílust alakítson ki magának.

Kötelező ruhadarabok 30 év felettieknek

Legkésőbb 30 éves korára minden nő megérett arra, hogy saját stílust alakítson ki magának. Nagyrészt mindenki ismeri, hogy az adottságaihoz milyen ruhadarabot kell felvennie, hogy az jól is mutasson rajta. 30 felett léteznek azonban alapdarabok, amik jó, ha a Te szekrényedben is jelen vannak. 


1.    Sportfelszerelés: Sajnos igaz volt, amit az ismerőeim mondtak anno, 30 után megváltozik az anyagcsere, sokkal hamarabb hízunk. A rendszeres sportnak olyan előnyei vannak, mint a stresszoldás, önbizalomerősítés, formásabb test, egészségesebb élet. Érdemes tehát edzéshez való ruhákat beszerezned.
2.    Bőrdzseki: Nincs olyan ismerősöm, akinek ne lenne. Az év jelentős részében hordható. Egy-egy elegánsabb ruhához ugyanúgy felveheted, mint a sportosakhoz.
3.    Kosztüm:  A jól szabott, elegáns kosztüm önbizalmat ad az első munkanapon és az utcán is. Lehet szoknya, vagy nadrágkosztüm, komoly, érett hatást keltesz benne.
4.    Fehér ing: Rengeteg nőt látok, fehér ingben és mindig csodálatosan néznek ki bennük. A fehér ing vagy blúz beszerzése az egyik legjobb döntés, amit egy nő a gardróbjában meghozhat. A fehér ing soha unalmas, jól variálható sállal, ékszerekkel, mellénnyel, blézerrel.