Kézműves finomságok

Melyek a legismertebb kézműves finomságok?

Kézműves finomságok

Rossz szokás vagy sem, de a munka mellé valahogy mindig kell egy kis csoki, ropogtatnivaló, amitől jobban jön az ihlet. Nagyon szeretjük az igazi, hazai termékeket, és szerintem ezzel sokan vagyunk így. Egyik kedvencünk például a drazsé a Csudi-drazsé, ami olyan nasik előállításával foglalkozik, melyeket szívesen vettünk és ettünk gyerekkorunkban, és hiánypótlókként működnek az egészséges termékek piacán.

Nem igazán tudjuk elképzelni az életünket pizza nélkül, a pizzát pedig ugyebár ketchup nélkül. Aki próbál egy kicsit tudatosabban élni és étkezni, az nem csak a cukortartalomra figyel oda például, hanem igyekszik a tartósítószeres dolgoktól is távol maradni. Utóbbi persze nem annyira egyszerű, de nem is lehetetlen. Próbáltad már a REX ketchupot? Ez egy különleges, titkos családi recept alapján, 1939-től előállított eredeti, magyar termék, amely kizárólag a legjobb hazai alapanyagok felhasználásával készül. Teljes mértékben tartósítószer és adalékmentes.Aki kóstolta, tudja, hogy páratlan ízvilággal rendelkezik, a világmárkák között is egyértelműen megállja a helyét.

Imádjuk a kólát, de tény, hogy nem a legegészségesebb dolog a világon. Van viszont egy magyar verziója, bemutatjuk a Tikkadt Szöcskét. A hazai alternetíva egy jópofa, minőségi termék, mely természetes koffeintartalommal és jótékony élettani hatásokkal rendelkezik. Emellett valódi kóladió kivonatot tartalmaz, melyet a 19. századi gyógyszerészek orvosságként alkalmaztak, lévén, hogy serkenti a központi idegrendszer működését, a zsírbontást és a szellemi élénkséget. Jól hangzik, nem igaz?

A cukormentes változat steviával készül, mely egy természetes édesítőszer, de ezt talán a legtöbben ismerjük is. Jótékony hatásait azonban kevesebben, pedig gyulladáscsökkentő, emésztést elősegítő tulajdonsága mellett magas vas- és magnéziumtartalommal is rendelkezik. A legjobb pedig, hogy a diétába is simán beépíthető. A magyar kézműves termék már több mint ezer helyen kapható az országban.