Karácsonykor ne csak a fa ragyogjon!

Íme az 5 legmenőbb színkombináció, hogy kitűnj a szürke tömegből. Ha Te is szeretnél karácsonykor kitűnni a szürkeségből kombináld a következő színeket. A siker garantált.

Karácsonykor ne csak a fa ragyogjon!

Nem szeretem a szürke színeket, igyekszem télen is minél színesebben, de elegánsan öltözni. Vannak színek, amiket kifejezetten ajánlok a téli szezonban. A piros és zöld kombinációja kétségkívül a leghangulatosabb összeállítás, viszont ha egy kis változatosságra vágysz, inkább az alábbi színeket keverd egymással.

Bordó és fekete
Az idei év egyik slágerszíne a burgundi vörös, ami a karácsonyi vacsoránál tökéletes választás. Kombináld egy kis feketével, így teljes lesz az ünnepi összeállítás. 

Ezüst, arany és piros
Ha igazán tündökölni szeretnél a karácsonyfa alatt, ne a klasszikus színek mellett tedd le a voksod! A piros ruhadarabok mellé kombinálj arany vagy ezüst kiegészítőket.

Piros és pink
A piros és a rózsaszín kombinálása sokáig tiltólistás volt, emlékszem, miko az emberek megbotránkoztak, mikor Meghan hercegné egy hasonló színkombinációban jelent meg. Egy ideje azonban mindenki tudja, hogy nagyon menő összeállítások születhetnek a két szín keverésével.