Karácsonyi kütyü-ajándékok

Ki ne örülne egy új kiegészítőnek a telefonja mellé?

Karácsonyi kütyü-ajándékok

Leginkább a tinédzserek és fiatal felnőttek lesznek nagyon hálásak a nem mindennapi kütyükért a fa alatt. 

Íme 3 tanács, hogy melyek a legkelendőbb termékek:

1. Fejhallgató: Gondolom ezen nem sok magyaráznivaló van, a fejhallgatót használhatjuk százféle dologra, ugyanis hallgathatunk vele zenét, telefonálhatunk vele rossz időben, ráadásul már a legújabbak vezeték nélküliek, így a jackdugó hiánya miatt sem kell aggódnunk vagy a vezeték szálszakadása miatt.

2. Okosóra: Egy korábbi cikkben már kifejtettük, hogy mi mindenre lehet használni, mindkét nemnek találunk megfelelőt, hiszen már nemcsak a nagyon nagy tégla formájúak vannak, hanem egészen nőies darabokat is találhatunk. Érdemes figyelembe venni, hogy az alapfunkciók, mint például az értesítések, híváskijelzés, naptár és üzenetek is remekül működjenek.

3. Powerbank: Mindenki ismeri a "jajj, mindjárt lemerülök" mondatot, ilyenkor elég csak rácsatlakoztatni egy USB kábel segítségével a kis hordozható akkumulátorunkat, és máris töltődik a telefon. Legtöbbször legalább 3-4 feltöltést bír a powerbank, utána azt is újra kell tölteni, de az utódaik már napelemesek. Bármilyen formában és színben elérhetőek.