Szexkamerák? Teszteltük! Csillagos ötös!

Világszerte hódít, és 2020 tavaszától már Magyarországon is elérhető az élő virtuális erotika!

Szexkamerák? Teszteltük! Csillagos ötös!
kameraslanyok.com

 

Nagyjából 15 éves múltra tekint vissza, az úgynevezett "webkamerás élő szexshow ipar". Még a 2000-es évek elején az internet sávszélessége nem tette lehetővé, hogy mozgóképeket, élvezhető minőségben nézzünk. A technika rendületlen fejlődése azonban nem állt meg, így most már akár full HD minőségben jöhetnek el lányok ezrei az otthonodba, mobilod, tableted, laptopod, vagy asztali számítógéped képernyőjére. 

A kameraslanyok.com magyar nyelvű kezelőfelületén, a hét minden napján, 0-24 óráig több száz lány, fiú, pár várja, hogy felkeresd őket. A kiválasztott szépségeket fizetés és regisztráció nélkül tudod egy kattintással nézni élőben, egészen addig, amig valaki nem hívja el úgynevezett privát szobába, ami azt jelenti, hogy onnantól csak neki - azaz Neked - látszik az adás. A chat ablakban kérheted, hogy mit szeretnél látni, és a lányok azonnal teljesítik kívánságaidat, full HD képpel, sztereo hanggal, kiváló minőségben, akadásmentes élőképpel. Természetesen ezért már fizetni szükséges, kreditvásárlással. 

Mindezeken felül olyan extrákat kinál a kameraslanyok.com, ami már egyszerűen hihetetlen: az egereddel vagy billentyűzeteddel tudod irányitani a vibrátort (!) amelyet élőben nézhetsz végig. Most aztán minden a kezedben van - szó szerint. 

Kiváló minőség, gyors kapcsolat, akadásmentes kép, ráadásul most bevezető áron ajándék kreditek. Teszteltük, feltöltöttük a kredit tárcánkat, amit Te is bátran megtehetsz, hiszen egy világszintű, ellenőrzött bankkártyás fizetési rendszert üzemeltet a kameraslanyok.com. Egy gyors regisztráció, kreditfeltöltés, és máris kezdődhet a móka. 

Vigyázat, könnyeb lesz rászokni, mint a szexfilmnézésre, amelybe nincs beleszólásod:) Itt Te azonban rendezed élőben a Showt :) 

Megnézed?: kameraslanyok.com