Jó ötlet-e bevenni egy harmadikat?

A bevállalósabb pároknál általában fel szokott jönni ez a téma, de nézzük mennyire lehet ez jó ötlet?

Jó ötlet-e bevenni egy harmadikat?

A hármas szex új élményeket, a szerelmi élet felpezsdítését hozhatja párkapcsolatunkba, ha jól csináljuk. De mindenek előtt alaposan át kell beszélni a párunkkal, hogy valóban be akarunk vonni egy harmadikat, vagy csak a párunknak szeretnénk a kedvében járni?

Ha nem így teszünk, hatalmas csalódásban lesz részünk. Azzal tisztában kell lennünk, hogy az édes hármas alapjaiban megváltoztatja a kapcsolatunkat. Előfordulhat akár az is, hogy a párunk mélyebb érzelmeket kezd táplálni a harmadik fél iránt. Esetleg a történtek kihozzák belőlünk a féltékenységet. Ha nekünk ez nem annyira fontos, és a párunk erőlteti, az jelzés arra, hogy gond van a párkapcsolatunkkal. Ha alaposan végiggondoljuk, akkor felismerjük ,hogy mi motivál minket.. ez tud majd a megfelelő hozzáállásban segíteni. Fontos pontosan tudni, hogy mit szeretnék ettől az élménytől kapni, ez segíteni fogja az elvárásaink és a valóság találkozását.

Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy mi is szeretnénk, inkább halasszuk el a dolgot. Ugyanis egy ilyen édes hármas amennyire közelebb hozhat minket  egymáshoz, legalább annyira éket is verhet a kapcsolatunkban,  ha az  egyik fél átlép egy olyan határt, ami a másiknak már elfogadhatatlan. Nem könnyű dolog szexuális vágyainkról beszélni, de egy ilyen történés előtt elengedhetetlen bizonyos szabályok lefektetése. Azért semmi esetre se próbálkozzunk a hármas szexszel, hogy életet leheljünk a a haldokló nemi életünkbe. Ez ugyanis nem fog segíteni rajta, sőt még további problémákat fog gerjeszteni. Csak olyan embert vonjunk be az édes hármasba, aki képes tiszteletben tartani a párkapcsolatunkat.

Fontos megbeszélni a párunkkal, hogy a harmadik fél hogyan fog illeszkedni a kapcsolatunkhoz, és nem szabad a harmadikról sem megfeledkezni. Figyelembe kell venni az ő igényeit és elvárásait. is. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenki számára élvezetes élmény legyen.

Végezetül mindenki úgy él, ahogy szeretne. Magam részéről az édes hármas elfogadhatatlan. De tudjuk jól, hogy ahány ház, annyi szokás. És ez így van rendjén.