Jégszobor, mint esküvői dekoráció

A jégszobor káprázatos látványelem az esküvőn, egyedülálló műalkotás, múlandó szépség, ami mégis megmarad emlékezetünkben. A jégszobrot ezek a tulajdonságai alkalmassá teszik arra, hogy az esküvői látványosságok középpontjába kerüljenek.

Jégszobor, mint esküvői dekoráció

Mára már számtalan lehetőség nyílik arra, hogyan nézzen ki a jégszobor, mekkora legyen és milyen célt szolgáljon az esküvőn. A kísérletező kedvű jégszobrászok fantáziája kimeríthetetlen, ennek köszönhetően igazán változatos alkotásokkal kápráztathatjátok el vendégeiteket, ha úgy döntötök, hogy jégszoborral koronázzátok meg a nagy napot.
A jégszobor kiváló hűtő funkcióval rendelkezik, így a különböző italok és hűtést igénylő ételek frissen tartására tökéletesen alkalmas felület. A jégszobor ezzel túllép művészi és dekorációs értékén és multifunkcionális berendezési tárggyá alakul. A látványt fokozva szökőkutat, vagy gyertyatartóként, akár mécsesként is kivitelezhető szobrokat kreálnak a jég megmunkálás szerelmesei. A dekoráció virágainak is kiváló hangulatot kölcsönözhet, vagy magába foglalva válhat virág és jégszobor eggyé. A boltívvé kecsesedő műalkotás az esküvői torta méltó helyét jelöli meg, rivaldafénybe helyezve azt. A szemet kápráztató jégszobor szinte bármilyen alakot ölthet a komplett ábrázoló, vagy kifejező szobortól, a féldomborműveken át a képek és monogramok megjelenítéséig. Különböző fényjátékkal kombinálhatjátok a jégszobrot, amivel biztosan örökre emlékezetessé teszitek.  A ti egyéniségetek, közös emlékeitek határozzák meg a jégszobor formáját, stílusát és funkcióját is. A jégszobor multifunkcionalitása rendkívül vonzó lehet az esküvői dekoráció és berendezés tervezésekor, de érdemes végiggondolnotok, pontosan mit szeretnétek. Ha túlbonyolítjátok és túl sok mindent szeretnétek, elég borsos árat fizethettek érte, arról nem beszélve, hogy giccses, vagy akár kivitelezhetetlen lesz az elképzelésetek. Tervezzétek meg együtt, hogy mit ábrázoljon a jégszobor, mire használjátok és a helyiség mely pontján foglaljon helyet. Számoljatok az ár-érték aránnyal is. Ha minden elképzelésetek összeállt, beszéljétek meg kívánságaitokat a jégszobrásszal és biztosak lehettek benne, hogy pompás látványelemmel gazdagodik az esküvőtök.