Játsszatok izgalmas erotikus társasjátékot!

Szeretsz pároddal pajkos játékokat játszani? Az erotikus webshopok kínálatában többféle erotikus társasjátékkal találkozhatsz.

Játsszatok izgalmas erotikus társasjátékot!

Cikkünkben a Monogamy társasjátékot mutatjuk be.
A Monogamy egy tökéletes eszköze annak, hogy kapcsolatotokban még magasabb szintre emeljétek a szexualitást pároddal! Nem véletlen, hogy a Monogamy társasjátékból már több mint 1 millió példány kelt el világszerte!
Egy kétszemélyes, felnőtteknek szóló, rendkívül szórakoztató, romantikában, izgalmakban, de legfőképpen erotikában gazdag párjáték, mely biztos élvezetet és intim pillanatokat nyújt a játékosoknak, megfűszerezve ezzel a párkapcsolatot és még közelebb hozva egymáshoz a szerelmeseket.
Teremtsétek meg a megfelelő hangulatot a környezetetekben, lágy zenével, gyertyafénnyel, majd mindezek után néhány dobás a dobókockákkal és elmerülhettek a Monogamy-ban, mely a szerelem, a szenvedély és a bujaság társasjátéka.
A játék során több mint 390 szórakoztató feladat vár rátok, három különböző szinten: Intim, Szenvedély és Forró. A játék során vidám párbeszédekben és izgalmas feladatokban lesz részetek, mialatt egyre többet tudtok meg egymás testéről, elméjéről, egyre közelebb érve ahhoz a felismeréshez, hogy mi az, ami a párotokat igazán lázba hozza! A szinteken előrehaladva ahogy a hangulatotok egyre fokozódik, úgy lesznek a feladatok is egyre intimebbek, szenvedélyesebbek és forróbbak!

Mi rejtőzik a dobozban?
- 1 db játéktábla
- 2 db bábu
- 12 színes karika (4 db pink, 4 db lila, 4 db piros)
- 1 db dobókocka
- 50 db Fantázia kártya
- 65 db Intim kártya
- 65 db Szenvedély kártya
- 65 db Forró kártya
- 1 db játékleírás

TIPP: A játék kezdetén készítsétek össze a szükséges kiegészítőket, hogy ne szakadjon meg az izgalmas játékmenet.
Szükségetek lesz valamilyen pezsdítő italra, mondjuk pezsgőre, amit az Ital mezőre lépő játékosnak kell kortyolgatnia, valamint ínycsiklandó finomságokra, amivel a másikat kényeztethetitek, pl.: eper, ehető testfesték. Egyéb kiegészítőket is használhattok, amikkel izgalmasabbá tehetitek a feladatokat: síkosító, masszázsolaj, a korábbi cikkeinkben már bemutatott klitorisz zselé, gésagolyó és vibrációs játékszer.
A játéknak csak ti szabtok határt, de a játék lényege, hogy engedjétek szabadjára fantáziátokat és ismerjétek meg párotok és saját magatok legrejtettebb vágyait…