Itt a nagy magyar szexteszt eredménye!

Az egyik magyar internetes szexpartner kereső oldal országos felmérést készített a magyarok szexuális szokásairól. A szextesztből kiderül, hogy mik azok a dolgok és szokások, amikre felizgulunk, és azt is vizsgálták, hogy mikor veszítjük el a szüzességünket.

Itt a nagy magyar szexteszt eredménye!

A kutatásban résztvevők kétharmada rendelkezik valamilyen szexuális segédeszközzel, érdekesség, hogy a felsőfokú végzettségűek és diplomások közel 80 százalékban, míg a csak általános iskolát végzettek körében ez az arány alig 40 százalék. Sokaknak talán nem meglepetés, hogy a legnépszerűbb segédeszköz a dildó és a vibrátor, minden harmadik nő hálószobájában megtalálható legalább egy belőlük. A férfiak nagy kedvence a péniszgyűrű, a legnagyobb népszerűségnek a 60 év feletti vidéki férfiak körében örvend.
A férfiakat leginkább a sztriptíz hozza lázba, illetve a szemüveges szexpartner és a fiatal lányok. Ezek főleg a 30 év alatti, illetve az 50 év feletti férfiak gyengéi.
Talán meglepő, hogy a szexteszt szerint a nők sokkal nyitottabbak a BDSM világára, mint a férfiak, a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus majdnem háromszor jobban izgatja a nőket, mint a férfiakat. A felmérésből egyértelműen kijött az, hogy a válaszadók jelentős részét ez a fajta kielégülés izgatja a legjobban.
Ami mind a két nemben közös, az nem más, mint hogy a szenvedélyes érzéki partner a legvonzóbb, ám a férfiak inkább játékosabb partnerre vágynak, ameddig a nőket a vad és irányító férfipartnerek vonzzák. A cukkolásra és a nyilvános szexre a férfiak ugyanannyira vágynak, mint a nők!