Ingyenes vírusirtó programhoz juthatnak a családok!

Ezer családnak ad ingyen Bitdefender Total Security 2020 vírusirtót a biztributor cég!

Ingyenes vírusirtó programhoz juthatnak a családok!

A digitális oktatás és a home office hirtelen bevezetése sok családnak okoz komoly terheket. Az anyagi terheket enyhítendő, ezer darab ingyenesen használható vírusírtó szoftvereket, melyet -egyszerre 5 eszközön lehet használni, természetesen magyar nyelven- ajánl fel a biztributor a rászorulóknak.
 
A Bitdefender Total Security egy háztartásban 5 eszközön (PC, notebook, tablet vagy telefon) egy évig használható. A vírusvédelmen és a személyi tűzfalon kívül a fejlett fenyegetések, a banki adatok megszerzése és a jelszólopások ellen is védelmet nyújt, miközben a számítógép titkosítását, valamint a sérülékeny szoftverek felismerését is biztosítja. A szülői felügyelet funkcióval pedig tiltható a gyerekek számára káros weboldalak elérése, illetve az elektronikus eszközök használatának ideje is korlátozható.
 
A magyar szoftverfejlesztő tulajdonosa elmondta, hogy a digitális oktatás és a megnövekedett otthoni munkát végzők számára a szomorú helyzet ellenére egy pici örömteliséget szeretett volna ajándékozni a mindennapokra, hiszen az új oktatási formával új fenyegetések is érkeznek, ezek ellen átgondolt és jól megfontolt védekezés szükséges.
 
A vírusirtót a gyártó cég weboldalán keresztül lehet ingyenesen igényelni a diákigazolvány másolatával. A cég azt kéri, hogy a limitált mennyiségre való tekintettel olyanok jelentkezzenek, akiknek a szoftver megvásárlása ténylegesen nehézséget okozna. (A szoftvert igénylők hozzájárulnak személyes adataik (név, e-mail cím, diákigazolvány száma) kezeléséhez az előfizetés biztosítása érdekében.)