Ingyen mobilnet a Telekomnál?

Hálistennek a szolgáltatók is segítenek a kapcsolattartásban, a Telekom kezdte el, mára már a Telenor is csatlakozott

Ingyen mobilnet a Telekomnál?

A Telekom bejelentette, hogy március 16-án 0 óráig a koronavírus miatt aktiválja minden ügyfelénél az extra adategyenleget, így nem kell külön aktiváltatni. A cég közleményben jelezte, hogy a lakossági és üzleti ügyfeleinek, ide tartoznak a magentások is, díjmentes extra mobilinternetet biztosít a munkához, tájékozódáshoz és a családi kapcsolattartáshoz, együttműködéshez arra az esetre, ha a koronavírus miatt valaki egy ideig nem megy, vagy nem mehet közösségbe. 

A vállalat minden mobil ügyfelének, beleértve a lakossági előfizetőket és a feltöltőkártyás ügyfeleket, valamint a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország üzleti és kormányzati ügyfeleit, továbbá a Mol mobil és Blue mobil ügyfelek számára is 10 GB-os mobil adatforgalmi egyenleget biztosít díjmentesen. A felhasználóknak nincs külön teendőjük, az extra adategyenleget március 16. 0:00 óráig aktiválja a Telekom.

Az extra 10 GB-os egyenleg belföldön és az EU-n belül használható fel április 30-ig. Ha ez az adatmennyiség is kevésnek bizonyulna, abban az esetben a lakossági és kisvállalati ügyfelek a Telekom alkalmazásban további 5 GB plusz adatmennyiséget tudnak aktiválni, 30 napon belüli felhasználásra (ennek lejárta után újra aktiválható, április 30. előtt). Az extra adatmennyiséget az EU-n belül, roaming helyzetben azok is hasznosítani tudják, akik egyébként belföldön korlátlan adatforgalmú díjcsomagokkal rendelkeznek. Az extra adatmennyiség mellett a cég március 13-án 20 órától 200 filmet/epizódot kínál majd ingyenesen a Telekom Videotékában.