Íme az elmúlt 5 év legkelendőbb műszaki cikkjei!

Nézzük, melyik termékekből adták el a legtöbbet a gyártók!

Íme az elmúlt 5 év legkelendőbb műszaki cikkjei!

Az elmúlt 5 évben rohamosan megnőtt az egyes műszaki cikkek iránti igény. Ezek a termékek arra hivatottak, hogy a mindennapjainkat megkönnyítsék, vagy pusztán csak szórakozási vágyunkat kielégítsék.

Az első helyen a háziasszonyok "jobb keze", a szárítógép áll. Hiszen gondoljunk csak bele, mennyi időt és energiát tudunk megspórolni azzal, ha nem kell külön a kimosott ruhákat teregetnünk. Míg a kezdeti időszakban csak szimpla szárítógépeket lehet kapni, mára már odáig fejlődött a technológia, hogy akár mosó-szárító gépet is tudunk vásárolni nem horribilis áron.

Második helyen az okostelefonok állnak, hiszen ki akarna egy 3210-es Nokiával vergődni. Ma már az okostelefon az addigi alapfunkcióit kissé háttérbe szorította, hiszen ezeket a kütyüket már nem csak telefonálásra és sms küldésre használjuk. Tulajdonképpen egy készülékben benne van az egész életünk, hiszen a képeinket ezzel készítjük és tároljuk, valamint a közösségi oldalakon keresztül tartjuk a messze élő rokonokkal, barátokkal a kapcsolatot.

Utolsóként hagytuk a felsorolásban a tévéket, pedig manapság sokkal többen veszik meg a fogyasztók, mint például a könyveket, DVD lejátszókat. Az okostévék korában nincs is ezekre szükség, hiszen a legtöbb már beépített WIFI-vel van ellátva, így az interneten fellelhető bármely filmet vagy sorozatot elérjük egy kattintással.