Így sminkelj Valentin napon

A szerelmesek ünnepén is csábítsd el szerelmedet egy meghitt együttlétre.

Így sminkelj Valentin napon

Bármilyen közös programra esik a választásotok, párod biztosan értékelni fogja, ha a számára megszokott sminked ezen a napon merészebb és szexibb. Valentin napon nyugodtan izzítsd be a fantáziádat és lépj túl a megszokott szempillaspirál és szemkontúr használatán. 
Milyen színeket válassz és hogyan alkalmazd azokat?
A romantikus közös programok nélkülözhetetlen kelléke a klasszikus vörös rúzs. Ez a legtöbb férfi tekintetét magára vonzza. Ha úgy érzed, nem a te színed a vörös, a bordós, lilás és a romantikusabb rózsaszín árnyalatokkal is biztosan sikert aratsz. A rúzsok állaga és kiszerelésük közt is kedvedre válogathatsz. Ügyelj arra, hogy ha nem szeretnél drámai külsőt, a szemsminked ne legyen erős egy hangsúlyosabb rúzs használata esetén. Alapszabály, hogy vagy szem, vagy száj – tehát vagy a szemedet, vagy a szádat hangsúlyozd élénkebb festéssel. 
Ha inkább a szemedre hívnád fel párod figyelmét, egy fekete vagy barna alapú füstös szemsminkkel biztosan lenyűgözöd őt. Ezt a technikát nem árt, ha néhányszor gyakorlod, de könnyen elsajátíthatod. A piros, a bordó, a lila és a romantikusabb rózsaszín és barackszínű szempúder hozzád illő árnyalataival is bátran kísérletezhetsz. Ha igazán szexi külsőre vágysz, a lila és a pink kombinációja tökéletes választás. A rózsaszín és arany szemfesték alkalmazása mindig nyerő párosítás. Elengedhetetlen a megfelelő pirosító kiválasztása, ami harmonizál a szempúderrel és a rúzzsal. Fontos, hogy az összkép passzoljon a személyiségedhez és semmiképpen ne legyen túlzó, maradj a diszkrét, de hatásos csábításnál.