Honnan vehetjük észre, ha egy pár már a "végét járja"?

Ti felismeritek ezeket a jeleket?

Honnan vehetjük észre, ha egy pár már a

Természetesen minden pár életében vannak érzelmileg labilis időszakok, ezért a hullámvölgyek teljességgel elkerülhetetlenek. A nehézségek egyetlen egy kapcsolatban sem maradnak ki. Sajnos vannak olyan esetek, amikor a szakértők szerint már nem érdemes felfelé tartani a hullámvasúton.

A legfontosabb, ami sokak számára nem mindig tűnik fel, ha a pár valamelyik, vagy talán mind a kettő már nem többesszámban nyilatkozik, hanem csak az "én" lesz a mérvadó. Normális helyzetben a szerelmesek mindent együtt akarnak csinálni, közösen tervezik a saját életüket. Ezért intő jel lehet, ha már nem úgy nyilatkozik az adott fél, hogy a közös céljaink, hanem az én terveim.

A másik érdekesség maga a megismerkedés története: biztos sokan észrevettétek már, hogy a lángolás elején mindenkinek örömmel és csillogó szemekkel meséljük az első találkozást. Később azonban ez már kopik, és sokan nem is emlékeznek rá, hogy pontosan hogyan is volt az elején. A nagybetűs Ő-nél még évek múltán is minden mozzanatra emlékszünk.

A teljesség igénye nélkül nem utolsó sorban az emlékekhez való hozzáállás is árulkodó jel, hiszen a szavakból is kivehetjük, hogy az egyik tag hogyan viszonyul a másikhoz, Általában az idő megszépíti az emlékeket, de egy éppen a végéhez közeledő kapcsolatban ezek a szép dolgok elhalványodnak, és csak a negatív dolgok jutnak az eszünkbe.