Honnan tudjuk, hogy egy nő színleli az orgazmust?

A nők sokszor hajlamosak színlelni az orgazmust, de vajon mi ennek az oka? Most cikkünkből megtudhatjátok!

Honnan tudjuk, hogy egy nő színleli az orgazmust?

Mielőtt jobban belemélyednénk az orgazmus színlelésének témájába, nem árt, ha tudomásul vesszük, hogy nemcsak mi nők, hanem bizony vannak férfiak is, akik színlelik az orgazmust. A legtöbb nő ha érzi, hogy a partnere már elment, akkor ő is hangosan nyögni kezd, azaz színlelni, hogy ezzel egy újabb adag önbizalom löketet adjanak a férfinak.

Legtöbbször azok a nők játsszák el az átélt orgazmust, akik félnek az elköteleződéstől, az eggyé olvadástól a társukkal, így próbálnak távolságot tartani. De ha igazán őszinték akarunk lenni ez a dolog sokkal árnyaltabb. Sok esetben a nő azért színlel, mert nem akarja a férfit megbántani. Természetes, hogy az első egy két alkalomnál még nem lesz tökéletes, de idővel a párok összecsiszolódnak. Ráadásul tudjuk azt is, hogy sok férfi nem tudja elfogadni a kritikát, és természetesen a nőt hibáztatja. Nagyon sok nő esik abba a hibába, hogy meg akar felelni az elvárásoknak, és azért színleli az orgazmust. Sajnos ebben a pornófilmeknek is nagy szerepe van, hiszen ha a nő valamiért nem kerül eléggé izgalmi állapotba, akkor saját magát okolja, de az is előfordul, hogy a férfi is saját magát okolja.

Ilyenkor jobb bevetni egy kis színlelést. A párunk rettenetesen büszke lesz a teljesítményére, viszont bennünk felmerül egy keserű gondolat, hogy talán enélkül a csalás nélkül nem lennénk elég jó nők. Nem szabad azonban egy igen fontos dologról elfeledkezni, ugyanis egy nőnek igen sok helyen kell vagy kellene 100 %-ot nyújtani. Hiszen dolgozik, azaz van munkahelye. Ha hazamegy várja a bevásárlás, a háztartási munka, esetleg a gyereknevelés is. És akkor ott van a párja, aki elvárja, hogy szexi legyen és még az ágyban is tökéletes teljesítményt nyújtson. Ennyi dolognak nem vagyunk képesek mindig megfelelni, elvégre mi is csak emberből vagyunk.