Honnan tudjuk, hogy a párunk már gondolatban megcsal?

Ezek az jelek már intőek lehetnek!

Honnan tudjuk, hogy a párunk már gondolatban megcsal?

A vélemények eléggé eltérőek azzal kapcsolatban, hogy mi számít megcsalásnak. Vajon hűtlenség az is, ha a párunk gondolatban csal meg vagy csak flörtöl mással? Ezt mindenki döntse el maga, ám ha még azelőtt szeretnénk lebuktatni az imádottat, mielőtt egy harmadik féllel fizikai kapcsolatot létesítene, legyünk résen és figyeljük a jeleket. 

Ha azt vesszük észre, hogy mostanában nagyon ingerült a párunk, de nem tudjuk az okát, akkor figyelni kell, hogy mindenkivel mogorva vagy csak velünk undok. Ha kérdezőünk tőle egy egyszerű dolgot, ő pedig azonnal felkapja a vizet és csúnyán reagál, akkor annak valószínűleg megvan az oka. Sajnos a megcsalás vagy a megcsalás gondolatának a jele is lehet, ha túl gyakran ingerült és kiabál velünk.

Próbáljuk meg kideríteni, miért csinálja ezt, hiszen ez a bizonytalan helyzet hosszú távon nem tesz jót senkinek. Szóvá teszi, hogy mostanában felszaladt ránk néhány kiló? Mindennap talál valami olyat, ami nem tetszik neki? Soha nem dicséri meg a főztödet? Ezek semmiképp nem egy jól működő párkapcsolat jellemzői.

Lehet, hogy mindezt azért teszi, mert úgy érzi, nem mi vagyunk a tökéletes számára, vagy pedig van olyan nőismerőse, aki megtestesíti mindazt, amire ő vágyik.

Ha pedig ez így van, még ha fájdalmas is, jobban teszitek, ha inkább véget vettek a kapcsolatnak. Hidd el, találsz jobbat, aki olyannak szeret majd, amilyen vagy.Ha folyton elkalandozik a figyelme, és elfelejti azokat a dolgokat, amiket mondunk neki, gyaníthatjuk, hogy van valakije, vagy már más érdekli.

Jól tudjuk, ha az ember szerelmes, akkor gyakran álmodozik és képtelen kiverni a fejéből a kedvese képét. Amennyiben a párunk is sokat ábrándozik, akkor lehet, hogy másba habarodott bele. A legjobb, ha minél hamarabb tisztázzátok az érzéseiteket, mert ha már máshogyan érez valamelyikőtük, akkor nincs értelme folytatni. Talán az egyik legbiztosabb megcsalásra utaló jel,ha úgy érzed, valamit titkol előtted. Ez persze nem jelenti azt, hogy már meg is csalt, de nagy valószínűséggel már megfordult a fejében.

Gyanús jel lehet továbbá az is, ha nehezen lehet telefonon elérni, és minden magyarázat nélkül kikapcsolja rendszeresen a készüléket.

Persze nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni, de nem árt, ha túllátunk a rózsaszín ködön. Ha nincs a képben egy harmadik személy, akkor hamarosan rendbe jönnek majd a dolgok.

Amennyiben olyan ruhákat hord, amelyeket eddig soha, előfordulhat, hogy valakinek tetszeni akar, egy olyannak, aki kedveli ezt a stílust.

Kérdezzük meg tőle, mitől változott meg ennyire, és ha csak hebeg-habog, nem tud egyenes választ adni, akkor sejthetjük, hogy valami valóban nincs rendben.