Honnan tudhatod, hogy a lányokhoz vonzódsz?

Ezek intő jelek lehetnek

Honnan tudhatod, hogy a lányokhoz vonzódsz?

Maga a szexualitás nem olyan egyértelmű, hiszen nem minden csak fekete vagy fehér. Sokan hosszú éveket élnek végig, mire rájönnek, hogy valójában melyik nemhez vonzódnak, de még akkor is ott van a biszexualitás lehetősége, amikor is mind a két nemhez vonzódik valaki.

Általában azok a lányok, akiknek jóval több a fiú barátjuk, mint a lány, automatikusan elkezdi velük együtt bámulni a csajokat tudat alatt, és a srácokra ténylegesen csak barátként gondol, és ez fordítva is így van. 

A leszbikus lányok sokkal hajlamosabbak a pornónézésre, de a társkereső oldalakon is előszeretettel vesznek részt aktívan, hiszen mélyen belül arra vágynak, hogy egy hozzájuk hasonló leányzó érdeklődését felkeltsék. A szívük mélyén valahol érzik, hogy a szebbik nemhez vonzódnak, mégsem merik először beismerni saját maguknak sem, hiszen félnek a megkülönböztetéstől.

Ha voltál már együtt fiúval, de valami mégsem úgy sült el, ahogyan szeretted volna, vagy nem érezted azt az izgalmat amit ilyenkor kellene, akkor érdemes lenne elgondolkodni ezen. Erre remek próbatétel lehet egy ilyen témájú film megnézése, mert sokat elárulhatnak az ilyenkor felszínre törő érzelmek.