Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk az ágyban?

Ezekből a dolgokból tudunk erre következtetni!

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk az ágyban?

A legtöbbünknek fontos, hogy a partnerünk is legalább úgy élvezze a szexet, mint mi, és ne legyen oka panaszra.. Nemcsak a férfiakat, de a nőket is jóleső örömmel tölti el a gondolat, hogy kifejezett élmény a velük töltött pásztoróra. Ha szerencsénk van, partnerünk egyenesen megmondja, hogy nagyon jól érezte magát, és azt is, ha valamit másképpen kellene csinálnunk. De honnan tudhatjuk ugyanezt, ha aktuális párunk szűkszavú, vagy ha nem is csak a jelenlegi párkapcsolattal kapcsolatban érdekel a teljesítményünk, hanem általánosságban is szeretnénk tudni, hogy hányadán állnak velünk? 

1. Szereted a szexet

Ha szereted a szexet, és fontos számodra a rendszeres gyakorlása, akkor jó esélye van annak, hogy ez sikerül is. Gondolj csak bele, az élet számos területén hasonlóan áll a dolog: ha valamit örömmel és szenvedéllyel csinál az ember, nagyon valószínű, hogy valami jó sül ki belőle. 

2. Keresed az újdonságokat

Az újító szándék még soha nem ártott, a szexben is igen jó, ha van benned hajlam, hogy néha mást is kipróbálj, és nem vagy lusta tájékozódni sem. Ez persze nem azt jelenti, hogy játékszerek, maskarák és különféle vágyfokozók nélkül nem lehetsz jó az ágyban, mindenesetre nem hátrány, ha néha kipróbáltok a misszionárius póz mellett mást is.

3. Jóban vagy magaddal

A jó szex egyik alapvető feltétele, hogy ne szégyenkezve és lehajtott fejjel közelítsd meg a hálószobát. Ha el tudod magad fogadni a hibáiddal és előnyös tulajdonságaiddal együtt, felszabadultabb és vállalkozóbb kedvű leszel a hálószobában is.

4. Tudod, hogy mit szeretnél

Ha nem csak sodródsz az árral, hanem határozott elképzelésed van arról, mi esne jól, nagyobb eséllyel lehetsz jó az ágyban is. Az ugyanis, hogy mennyire élvezetes együtt lenni valakivel, nemcsak a saját örömünkön múlik, de azon is, hogy a másikat mennyire látjuk felhőtlenül jól érezni magát. Ha tudod, mi kell ehhez, és segítesz is a partnerednek, hogy ennek megfelelően foglalkozzon veled, nagyszerű szeretőnek fogja érezni magát, és ezt gondolja majd rólad is.

5. Nem akarsz mindenáron bizonyítani

Az, hogy rendben vagy a saját szexualitásoddal, nemcsak alapfeltétele, de egyfajta jele is annak, hogy jó vagy az ágyban. Ha például férfiként nem abban látod a férfiasság bizonyítékát, hogy nem veszel fel rózsaszínt, vagy hogy hangoskodósan férfias vagy, már egész jó jel arra, hogy nem érzed, hogy mindenáron bizonyítanod kell valamit.