Honnan tudhatjuk, hogy az exünk nincs még túl rajtunk?

Ezek az alábbi dolgok utalhatnak erre!

Honnan tudhatjuk, hogy az exünk nincs még túl rajtunk?

Egy szakítás mindkét fél számára fájdalmas, hiszen mégiscsak egy új, negatív állapot lép életbe, ráadásul megváltoznak a napi dolgaink is. Vannak viszont olyan dolgok, melyek kifejezetten arra utalnak, hogy a másik fél még többet érez, és nem tudott továbblépni a kapcsolatban.

Az egyik legegyértelműbb jel, ha apróbb ajándékokat küld akár csak a születésnapunkra, vagy csak úgy kedveskedésből. Igaz, hogy ma már kezd kimenni a divatból, hogy a férfi magától virágot küld, éppen ezért gondolhatunk arra, hogy még mindig szerelemmel gondol ránk, és nem mint barát.

Gyakori jelenség, hogy gyorsan összeáll valakivel, aki ráadásul kísértetiesen hasonlít rád, az nem csak gyanús, de még parás is. Azonkívül, hogy látszólag túllépett rajtad, de úgymond barátzónában maradtatok és beszélgettek, szinte biztos, hogy amikor mesél róla, hozzád fogja hasonlítgatni.

Ez fordítva is előfordulhat, hiszen ha mondjuk ismered az új barátnőjét, könnyen lehet, hogy panaszkodni fog neked arról, hogy állandóan rólad beszél. Ezt a helyzetet úgy tudjátok a legkönnyebben tisztázni, ha leültök vele őszintén beszélni, hiszen egyik félnek sem jó. Gondoljunk csak bele: a volt párunk még mindig minket szeret,és titkon bízik benne, hogy újra tudjátok majd valamikor kezdeni, az új barátnőjét pedig állandó attrocitások érik emiatt, és jogosan érzi magát sértettnek, bennünket viszont majd megesz a bűntudat, hogy vajon mit csináltunk, amit félreértelmezhetett.