Honnan tudhatjuk, hogy a nő szimulálja az orgazmust?

Ez leginkább az uraknak szóló cikk lesz, de a nők is tanulhatnak belőle! Ha pontosítani akarunk, akkor tartsuk inkább szem előtt azt, hogy nekünk sem jó, ha csak színleljük az orgazmust!

Honnan tudhatjuk, hogy a nő szimulálja az orgazmust?

A férfiak jelentős része találkozott már színlelt orgazmussal, csak valószínűleg nem vette észre. Igen, még a legnagyobb lepedőakrobaták sem. De vajon miért színlelnek a nők? És minek kellene történnie az ágyban, hogy ne legyen szükség nagyjelenetre?

Miért színlelnek a nők?

Egyrészt, mert a férfiakkal ellentétben képesek rá. És ha már ott a lehetőség, hogy egy teátrális előadással véget vessen az ember egy nem túl izgalmas légyottnak, hát alkalom szüli a tolvajt. Sok nő színlel azért, mert kellemetlennek érzi, ha nem tud elmenni, ha attól tart, hogy megbántja a partnerét, ha nem lesz látványosan jó neki, vagy mert azt hiszi, ez egyfajta elvárás a másik részéről. Gyakori, hogy egy kapcsolat elején, amikor még nincsenek érzelmileg olyan közel egymáshoz a partnerek, nehezebben megy az elengedés, és a nő inkább színlel, mint hogy úgy tűnjön, valami nem működik a szexben.

És ott van az is, hogy sajnos sok olyan nő, férfi, pár van, akik úgy gondolják, a szex csak akkor lehet jó, csak akkor igazi, ha az mindkét fél kiadós orgazmusával zárul. Ha nincs orgazmus, akkor nem vagyunk készen. Rosszabb esetben csak a férfi orgazmusa számít, így alapvetően már az is pozitívum, ha egy férfi szeretné azt is, hogy a partnerének jó legyen. Mégis valahogy figyelmetlen, ha nem veszi észre, hogy nem jó. Hiszen a szex nem az orgazmussal kezdődik, és közben is látni azért, hogy mennyire érzi jól magát a másik. 

Kinek jó a színlelés?

Igazából senkinek. Ha jobban belegondolunk, ez megalázó a partnerre nézve, hiszen egy nagyon intim és emiatt közelséget, őszinteséget feltételező dologban vezetik félre, és nagyon rossz a nőnek is. Mert ha minden alkalommal, amikor a partnere fantáziátlanul reszel, ő pedig úgy tesz, mintha a hetedik mennyországban járna, csak konzerválja ezt az állapotot. Ráadásul mindez a következő kapcsolatokra is hatással lehet. Ha ezzel az elvárással megy a következő kapcsolatába a férfi, könnyen lehet, hogy azt hiszi, az új partnerével nem stimmel valami, hogy nincs teljesen készen a misszionáriustól.

Honnan lehet tudni, hogy igaz vagy sem?

Jó lenne azt mondani, hogy simán ki lehet szúrni, pedig nem. Annál is inkább, mert a pornó is eleve a sikoltós, túljátszott műorgazmust mutatja be a női öröm elérésénél, ezért sok férfi ehhez hasonlót szeretne látni a partnere arcán, amikor együtt vannak. A nők pedig szintén megpróbálnak ehhez igazodni.

De azért van pár dolog, ami lebuktathat.

1. Épp akkor megy el, amikor már nagyon sürgetted

Persze az jó, ha figyelsz a történésekre, és kérdezni sem tilos, de ha szex közben azzal nyomasztod a partneredet, hogy "Na, elélveztél már? " előbb-utóbb inkább rávágja, hogy Igen, bébi, csak hagyd már békén. Teljesen mindegy, milyen nemű vagy, a sürgetés és a nyomasztás biztos, hogy nem vezet el a valódi orgazmushoz, és nagyon gyanús, ha valakinek épp ez az utolsó lökés a frenetikus élvezethez.

2. Rögtön utána olyan, mint máskor

Embere válogatja persze, de a legtöbbünknek, nemtől függetlenül az orgazmus utáni pillanatok különlegesek. Az ember ilyenkor szuperérzékeny, nagyon közel érzi magához a partnerét, kicsit olyan, mintha egy másik világba csöppent volna. Persze lehet, hogy viszonylag hamar újra neki tud vágni a partnered, főleg nőként, de ha az „orgazmus” némi heves vergődés után ugyanolyannak mutatja őt, mint előtte, kezdhetsz gyanakodni.

3. Nincsenek összehúzódások

Az orgazmust a legtöbb nőnél ritmikus és akarattalan medencetáji és hüvelyi összehúzódások kísérik. Ha ő égre-földre mondja, hogy nagyon jó neki, de te épp benne vagy, és nem érzel ilyen összehúzódásokat, könnyen lehet, hogy csak megjátszotta.  

4. Hirtelen észreveszel egy tök más orgazmust

Tegyük fel, hogy együtt vagytok viszonylag hosszú ideje, rendszeresen van szex meg minden, legtöbbször a ki-be húzogatós fajtából. Aztán szülinapja van, és elhatározod, hogy ma minden róla fog szólni, és egy kiadós orális szexben részesíted. Azt veszed észre, hogy nincs semmi vergődés, ellenben olyan kifejezéseket és gesztusokat hallasz és látsz tőle, amiket amúgy nem szokott használni. Nos, lehet, hogy eddig fékelt, és most nem.

Fontos!

Azért persze ne vegyél mindent készpénznek. Valóban vannak olyan nők, akik nem színlelt orgazmusuk közben is a hajukat tépik gyönyörűségükben. Meg olyan is lehet, hogy nem olyan erősek az összehúzódások, és emiatt nem érzed szex közben. Sőt, olyan is előfordulhat, hogy elkezdett valami olyan gyógyszert szedni, ami megváltoztatott valamit odalenn, mondjuk szárazabb lett a hüvelye, és ezért nem esik már jól neki az eddig bevett forgatókönyv annyira, mint régen. Simán lehet ilyen is.