Hogyan veszítsünk el egy pasit?

A filmet senkinek sem kell bemutatni, de nézzük, hogy ez hogyan néz ki a való életben

Hogyan veszítsünk el egy pasit?

A címben is említett film igencsak kultuszfilm lett a 21. században nem véletlenül. Bejelentették, hogy nemsokára folytatása is lesz, mi pedig ötleteken töprengtünk, és az alábbaikra jutottunk:

1. Az első találkozáson mindenféleképpen jegyezzük meg, hogy az online profilján sokkal jobban néz ki, mint élőben. Biztos ami biztos, mutogassunk az exünkről is fotókat, hogy tudja mi a mérce.

2. Vigyük magunkkal az összegyűjtött infókat kinyomtatva, és kérdezzünk bele minden kínos bejegyzésére.

3. Akárhová is mentek együtt, mindig MINDENT posztolj. Ha szóvá meri tenni, azonnal kezdj el hisztizni, hogy miért nem akar téged felvállalni.

4. Miest véget ért a randi és hazaértél, azonnal jelöld be az összes családtagját és lehetőleg a barátait is, valamint ne felejtsd el átállítani a kapcsolati státuszod természetesen őt is megjelölve.

5. Nézz szét az ismerősei között, és ha valakiben egy kicsit is vetélytársat látsz, féltékenységi jelenetek tömkelege között faggasd ki, hogy ki az a nő.

6. Töltsd le a telójára a Baby and Family alkalmazást, és bízd rá a virtuális babátokat, hogy le tudd szűrni a következtetést, hogy mennyire lesz belőle jó családapa.

7. Kezdd el tervezni az esküvőtöket a legapróbb részletekig, és abszolút ne zavarjon, hogy alig pár órája ismeritek egymást.