Hogyan vegyük le az embereket a lábáról?

Íme pár pszichológiai trükk!

Hogyan vegyük le az embereket a lábáról?

Mindig irigykedve figyeljük azokat az embereket, akik csak úgy ragyognak és mindenkit magukhoz vonzanak, mint a mágnes. Még ha alapjában véve nem is szeretjük a rivaldafényt, azárt ismerjük el, hogy jól esne, ha egy kicsit hasonlíthatnánk ezekre az ismerőseinkre! Szerencsére nem kell sokat tenni érte, néhány pszichológiai trükk segítségével neked is könnyebben megy majd az ismerkedés!

1. Legyünk magabiztosak!
Ha megfigyeled, a magabiztos egyéniségek mindig kiegyensúlyozottabbak. Nem sütik le a fejüket, amikor büszkeségre lenne okuk, és a hangjukat sem félnek kiengedni. Természetesen itt nem az önteltségre és hencegésre gondolunk, de igenis legyünk tisztában a saját képességeinkkel és legyünk büszkék arra, amit elértünk.

2. Legyünk jó "mesélők"!
Sokan úgy gondolják, ahhoz tehetség kell, hogy valaki jó mesélő legyen. Ez azonban téves elképzelés, ezt a képességet ugyanúgy lehet tanulni, mint bármi mást. Beszédstílusunk ugyanis sugározza a bizalmat, a humorunkat, és nagyon fontos, hogy legyen öniróniánk, tudjunk magunkon is nevetni, ha kell.

3. Legyünk stílusosak!
Itt nem a szépségre és a legújabb divat követésére gondolunk, amiben a gének valljuk be, nagyon is közrejátszanak. Sem agyonsminkelni nem kell magunkat ahhoz, hogy ránk figyeljenek. Az a fontos, hogy legyen egy egyedi, saját stílusunk, amiben különbözünk a többiektől. Lehetnek azok klassz ruhadarabok, egyedi cipők, de már egy sál stílusos használatával is maradandó vizuális élményt nyújthatunk.

4.Tanuljuk meg meghallgatni a másikat!
Ha már elég magabiztosak vagyunk, akkor sem szabad úgy tennünk, mintha körülöttünk forogna a világ. Ügyeljünk rá, hogy mások szívesen öntsék ki nekünk a szívüket.

5. Ne panaszkodjunk!
Az önbizalom nem velünk születik, az elején szüleink táplálják, aztán környezetünkből építkezünk. Ideális esetben fiatal felnőttként elérhetjük azt, hogy a legtöbb helyzetet magabiztossággal tudjuk kezelni. De hiába minden, ha beszédünket negatív életszemlélet jellemzi. Rengeteget ronthatunk az imidzsünkön, ha panaszkodunk.

6. Legyenek álmaink!
Természetesen önmagunk miatt is nagyon fontos, hogy legyenek álmaink és vágyaink, de ha mások látják rajtunk, mennyire ambiciózusok vagyunk, és küzdünk a céljainkért, akkor garantáltan csodálni fognak és elismernek majd.