Hogyan tegyük hangulatossá a közös fürdést?

Ötletek a vizes előjátékokhoz!

Hogyan tegyük hangulatossá a közös fürdést?

Egy kis hétvégi romantikához nem kell feltétlenül wellness-hotelbe mennetek, hiszen otthon a fürdőszobában is kialakíthatjátok a saját, romantikus kis helyeteket. Egy stresszes hét után érdemes kicsit izgalmasabbá varázsolnunk a helységet, ahol reggelente sietve, este pedig fáradtan szoktunk letusolni. Az alábbi egyszerű tippek egyszerűek, mégis hatásosak, ha hangulatba szeretnétek kerülni egy kis összebújáshoz.

1.Sejtelmes világítás

A fürdőszobai világítás legtöbbször harsány, hideg fény, amiben semmi szexi nincs, így kapcsoljuk is ki, és használjunk természetes, meleg fényű lángot. Természetesen gyertyára vagy mécsesekre gondolunk. Gyertyából az illatosat ajánlatos használni, így a kellemes fényjátékkal és a finom illattal egyből két érzékszervünkre tudunk hatni.

A mécseseket lehetőleg ne a kád szélére tegyük, mert leverhetitek őket. Ha nem mersz nyílt lángot használni, szerezz be LED gyertyát vagy mécsest. A kád vízébe szórhatsz vörös rózsaszirmot, ami szintén egyből forró hangulatot teremt.

2. Zene füleidnek

Egy hangulatos háttérzaj elengedhetetlen. Beteheted kedvenc szerelmes dalaidat, csak arra vigyázz, hogy elég sokáig tartson a playlist, mert elég lehangoló, ha hirtelen vége szakad a zenének és beáll a csend, mikor még nem végeztetek a romantikával.

A rádió is csak akkor jó megoldás, ha olyan adót választasz, amin nincsenek reklámok, azok ugyanis szintén nem illenek a meghitt helyzetekhez.

3. Édes ízek

Ha már szemünket nyugtatóan kényezteti a gyertyafény és a rózsaszirmok, orrunkat a finom illatok és füleinket a kellemes dallamok, már csak az ízlelésünket kell kielégítenünk. Természetesen nem kell több fogásos vacsorát feltálalnod a fürdőszobában, azonban egymás szexi etetése ízletes falatokkal remek előjáték lehet.

A csokoládé nemcsak finom nyalánkság, hanem remek afrodiziákum is, így egy minőségi doboz bonbon igazán jó szolgálatot tehet előjáték közben, ahogy pár csokoládéba mártott eper is.

Ha érzékien egymásra szeretnétek kenni a csokit, akkor használjatok direkt erre a célra kifejlesztett ehető, de jól kenhető test-csokoládét, amit könnyű felkenni és kellemes lenyalni. Egy jégbe hűtött pezsgővel ajánlatos leöblíteni az édes ízeket, a jégkockákat pedig végig görgethetitek egymás testén is.

4. Érzéki öltözet

Egy fürdő-romantika tökéletes alkalom arra, hogy felvedd a legszexibb fehérneműd, de akár egy új babydollt is beszerezhetsz az alkalomra. Az is hatásos lehet, ha odaállsz a párod elé, ledobod a fürdőköntösöd és nincs alattad semmi, de a férfiak szeretik „kibontani az ajándékot” és egy lengén felöltözött nőt mindig izgatóbbnak látnak, mint egy teljesen meztelent.

Ha a párod már az összes csipkebugyid és pushup melltartód látta, akkor se aggódj, hanem vedd fel az egyik ingjét egy magassarkúval. Ez egy olyan unverzális outfit, amiben minden férfi szívesen látja kedvesét.

A legfontosabb, hogy olyan öltözéket vegyél, amiben szépnek érzed magad, hiszen ettől lesz önbizalmad, ami a jó szex egyik alapfeltétele. Lehetőleg kerüld az olyan bodykat és fehérneműket, amiket sok csat vagy kibontani való masni van, mert ha partnered nem tud belőle egyből kihámozni, akkor az megtörheti a romantikus pillanatot.