Hogyan szexeljünk a vízben?

A zuhany alatti szex vagy a nyaralás során a tengerben való együttlét mindig is izgatta a párokat. De hogyan is csináljuk a víz alatt, hogy igazán élvezzük?

Hogyan szexeljünk a vízben?

1. Keressetek egy stabil pontot!

A vízben tapasztalható súlytalanság kifejezetten frankó érzés, amikor egy lusta nyári délutánon a hátadon lebegve lubickolsz a strandon, a szexet ugyanakkor nem igazán lendíti előre. A férfi számára stabilitást igényel a behatolás, ezért a sikerhez valamilyen fogódzó, támasz szükséges. Ilyen lehet például a medence lépcsője, a jakuzzi ülőrésze vagy egy korlát, de megteszi a víz sekélyebb része is, ahol leéred a lábad és partnereddel megkapaszkodhattok a szegélyben.

2. Legyetek óvatosak az óvszerrel!

A legtöbb óvszer ugyan használható a vízben, ám nem kockázatok nélkül: könnyedén lecsúszhatnak a helyükről, ráadásul a medencék tisztításához alkalmazott vegyszerek károsíthatják a felületüket. Ennél a védekezési formánál a jakuzzizás is rossz ötlet, hiszen a forró víz szintén tönkreteheti az óvszert (a gyártók ezért sem javasolják, hogy termékeiket meleg helyeken, mondjuk a pénztárcádban tárold.) Ha nincs más alternatíva, akkor legalább szorítkozz a poliuretán gumira, mert ebben kevésbé tesz kárt a klór, mint a latexből készülő verziókban.

3. Ne feledkezzetek meg a síkosítóról sem!

Síkosítani a vízben? Tudjuk, hogy furcsán hangzik, mégis elengedhetetlen. A víz nemcsak hogy nem segíti elő a behatolást, hanem éppen ellenkezőleg, alaposan megnehezítheti azt, mivel kiszáríthatja a hüvelyt. Ha csupán egy gyors menet a cél, és hajlandó vagy kiegyezni némi kényelmetlenséggel, síkosító nélkül is boldogulhatsz. Egy maratoni szexcsatánál azonban a szárazság már olyan kellemetlen lehet, hogy teljesen tönkrevághatja az élményt.

4. Vigyázzatok a túlhevüléssel!

A jakuzzik gyakran szerepelnek a szexuális fantáziákban, kialakításuk pedig kimondottan szexbarát: az említett üléseken többféle póz kivitelezhető, arról nem is beszélve, hogy a kéj tovább fokozható a fúvókák nem rendeltetésszerű használatával. A masszázskádak azonban nem csak az óvszer szempontjából számítanak rizikós döntésnek. Tested már alapvetően is felmelegszik az együttléttől, így ha túl sokáig időzöl a forró vízben, számolnod kell a túlhevülés veszélyével. Nézd a jó oldalát: itt legalább nem hátrány, hogy gyorsan mész el. Sőt!

5. Hanyagoljátok a tavakat és a tengert!

A tengerekkel, óceánokkal az a gond, hogy a sós víz nem kompatibilis az érzékeny vaginával. A tavakkal meg az, hogy bacik tanyázhatnak bennük, melyek különféle húgyúti fertőzéseket eredményezhetnek.

6. Célozd meg a kádat vagy a zuhanyzót!

Ahogy az a fentiekből kitűnik, hiába csábító az ötlet, hogy pároddal egy medencében, jakuzziban, netán a tengerben essetek egymásnak, a gyakorlatban nem feltétlenül lenne annyira élvezetes, mint ahogy azt elképzeltétek. Az otthoni fürdőszobában szexelve viszont kizárhatjátok a veszélyeket, és biztonságos körülmények között lehettek együtt. Ha egy kis plusz izgalomra/kényelemre vágytok, béreljetek ki egy hotelszobát, amihez fejedelmi méretű zuhanykabin vagy kád tartozik.